Стрийська "Скала" отримала нову базу

1256 06.11 2013   15:40

Одразу після приїзду з чергового виїзного матчу першості України проти криворізького «Гірника», на друголігову стрийську «Скалу», як і на команди U-19 та U-17, чекала приємна новина. Тепер вони зможуть поселятися у нове приміщення навчально-тренувальної бази ФК «Скала», яке розташоване поруч з моршинським стадіоном «Медик».

Сама ідея побудови власної сучасної комфортабельної бази довго не обговорювалася, адже президент клубу Микола Кміть та інші засновники клубу, добре розуміли важливість цього об`єкту. Керівництво клубу удосконалення тренувальних, як і відновлювальних та побутових умов вважало одним із першочергових завдань. Досі друголігова «Скала», як і дублери з U-19 та дві з чотирьох команд Академії футболу «Скала» розташовувалися в орендованих приміщеннях моршинських лікувальних закладів.

Тепер власне про саму базу, будівництво якої поряд із реконструйованим стадіоном «Медик», стало пріоритетом розвитку клубного господарства в останні кілька років. Вона складається умовно з двох блоків. На першому поверсі розташовуються великі зручні роздягальні, кімнати арбітрів та суддівського спостерігача, лікарський корпус, адміністративні приміщення та відновлювальний центр.

Другий блок складається з двох поверхів. Тут власне мешкатимуть три команди ФК «Скала»: друголігова та U-19 і U-17. До послуг футболістів та тренерського штабу – сучасні комфортабельні дво-тримісні номери з усіма зручностями. Кожен, хто сюди зайде, одразу ж відчує атмосферу «Скали». Усюди не забули про патріотичну атмосферу. Дизайнери облаштували приміщення клубною символікою та фотографіями. Тобто кольорами тут є малиново-зелені і синій, окрім цього вистачає місця й для клубної символіки.

Тепер в клубі сподіваються на нові звитяги стрийських команд. Усі хлопці сповнені бажання віддячити керівництву «Скали» за цей чудовий подарунок красивою і головне результативною грою та примножувати нові клубні перемоги.

Популярные новости