Василь Івегеш: "Виграшу радів би ще більше"

1235 05.08 2013   21:59
Фото - fc.ternopil.ua

По завершенні зустрічі 4-го туру серед команд Другої ліги "Карлівка" - "Тернопіль", який завершився з рахунком 0:0, наставник ФК "Тернопіль" прокоментував результат матчу.

Василь Івегеш, головний тренер ФК "Тернопіль":
"Їдучи до Карлівки, ми боялися суперника, адже тут дуже сильна команда. Тож, надзвичайно щасливі, що вдалося здобути очки на виїзді. Якщо говорити про гру, то, на мою думку, сьогодні зустрічалися рівні за класом, гідні один одного суперники. Проглядаючи відеозаписи матчів карлівчан, ми дещо про них узнали.

Ми боялися пропустити гол у першому таймі, тож після перерви вже поставили своїм гравцям завдання грати на утримання рахунку. У господарів команда атакуючого плану, а нападник Ігор Фомич буквально розтерзав наші захисні редути. Гарне враження справив і ваш капітан Максим Лубенець, а також середня лінія команди. Вважаю, що після перерви підсилив гру й Дмитро Добрянський, який вийшов на заміну. Що стосується результату, то я задоволений, хоча виграшу радів би ще більше.

Після впевненої перемоги над криворізьким "Гірником" (4:0) у матчі попереднього туру, ми боялися, щоб у хлопців не трапилося запаморочення, що вони все можуть. На щастя, цього не трапилося, тож я задоволений їхньою грою, самовіддачею і підсумковим результатом".

Источник: ФК "Карлівка"
Популярные новости