Звернення почесного президента ФК "Славутич"

1000 04.05 2014   20:00
Шановні вболівальники!

Ми стоїмо на порозі важливої події для Черкащини. 7 травня на Центральному стадіоні області команда «Славутич» проведе історичний для неї та місцевої громади півфінальний матч розіграшу Кубка України сезону 2013/2014 років. Черкаські футболісти зустрічаються з інтернаціональною командою міжнародного рівня, неодноразовим чемпіоном України та володарем Кубка країни – командою «Шахтар» (Донецьк).

Нинішній розіграш Кубка України є неабияким випробуванням для команд-учасниць, футбольних клубів та організаторів турніру. А його півфінальні матчі та фінал пройдуть у період, коли перед українським суспільством постали далеко непрості проблеми. Але футбол поза політикою. Він завжди об’єднує людей із різними світоглядами. Цьому унікальному виду спорту є місце навіть і на війні. Історія знає багато фактів, коли військові дії переривалися для проведення футбольного матчу між протидіючими сторонами.

Ми плекаємо надію, що 7 травня на стадіонах Одеси та Черкас, де відбудуться півфінальні матчі розіграшу Кубка України, нас чекає атмосфера великого футбольного свята. Адже це знакова подія для команд «Шахтар» (Донецьк), «Динамо» (Київ), «Чорноморець» (Одеса) та особливо «Славутич» (Черкаси). Приємно відзначити, що у поточному році до кращих професіональних клубів України на стадії півфіналу долучилися і черкаські майстри шкіряного м’яча. Це дає можливість їхнім уболівальникам побачити футбольне свято на власні очі. Будемо вірити, що гравці «Славутича» покажуть цікаву гру, продемонструють гідний рівень фізичної підготовки та професійної майстерності!

На майбутнє перед футбольною професіональною командою із Черкащини стоятимуть високі цілі. Я і мої партнери віримо, що команда доведе – її амбіції є небезпідставними. А віддана підтримка вболівальників і громадськості області, представників бізнесу, державних організацій Черкащини додадуть футболістам патріотизму, наснаги й упевненості на футбольному полі!

Для «Банку Михайлівський» велика відповідальність бути титульним спонсором черкаського клубу, а для мене велика честь бути його почесним президентом. Я впевнений, що футбольна команда козацького краю та «Банк Михайлівський» і далі будуть розвиватися й зростати разом! Адже наші команди – це талановиті молоді менеджери і футболісти, висококваліфіковані керівники і тренер футбольного клубу, який, без сумніву, поступово вестиме футболістів до вагомих перемог.

Хай кожен гол наближає футбольну спільноту до бажаного результату.

А сьогодні наше спільне завдання – разом уболівати та підтримати команду козацького краю!

З повагою почесний президент футбольного клубу «Славутич», голова правління ПАТ «Банк Михайлівський» Ігор Дорошенко

Популярные новости