Контрольний матч. "Скала" - "Спартак" (Нальчик, Росія) 0:3

1386 04.03 2013   21:33

Стрийська «Скала», яка перебуває на навчально-тренувальних зборах у турецькій Антальї, провела свій другий спаринг. Цього разу проти російської команди першої ліги «Спартак» (Нальчик) і поступилася 0:3.

«Спартак» (Нальчик, Росія) – «Скала» (Стрий) 3:0 (2:0)

«Спартак» (стартовий склад): Степанов, Макоєв, Джудович, Чернишов, Абазов, Коронов, Балов, Чеботару, Ташев, Гошоков, Болов.

«Скала»: Шпук, Рустамов, Козак, Гладинець, Антонів, Кайдрович, Дмитренко, Ковальчук, Акуленко, Цюцюра, Мацько.

На заміну вийшли: Іванов, Лазаренко, Зайченко, Пришнівський, Стасюк, Цівка, Желіско.

Голи: Балов (2), Тлупов

Другий матч на турецьких зборах, багато в чому повторив те, що відбувалося у грі проти китайського ФК «Бін». Знову, смуга помилок в захисті, обрізки під час контратакувальних дій. І в підсумку – поразка та три пропущені м`ячі. Навіть перші тайми закінчилися з однаковим – 0:2.

Відкрили рахунок росіяни вже на 3-й хвилині. Позиційна помилка захисників та й воротар загубив позицію, призвели до першого голу нападника «Спартака» Болова. На 23-й хвилині після обрізки Олега Дмитренка, який відновився після хвороби, рахунок став – 0:2.

Після перерви у складі «Скали» відбулося багато замін. Головний тренер «Скали» Володимир Рева дає можливість проявити себе усім. Непогано увійшов у гру Петро Стасюк, який досить непогано проявив себе на позиції лівого захисника. Також упевнену гру показав новачок стриян – Роман Данкович, який до того ж уміє гострою передачею ввести мяч з рук. Два такі його введення викликали аплодисменти глядачів, які були присутніми на матчі.

Ось як прокоментував гру проти «Спартака» Володимир Рева: - У матчі проти росіян уперше після хвороби ми дали зіграти Олегу Дмитренку, Андрію Ковальчуку, Василю Цюцюрі та центральному захиснику Євгену Гладинцю, який провів перший офіційний матч у складі «Скали». Наразі вони далекі від оптимальної форми, але я свідомо це робив, відновлюючи їхні кондиції. У плані самовіддачі у мене претензій немає, ми багато бігали, але конструктивні дії бажають кращого. Підсилення вимагає центральна зона. Ігрову практику даю всім, щоб визначитися з ким йти у сезон.

Популярные новости