Контрольний матч. "Скала" (Стрий) - "Бори" (Бориничі) 3:0

3735 04.02 2013   18:40
Фото - fcskala.com

«Скала» (Моршин) – ФК «Бори» (Бориничі) – 3:0 (1:0).

Голи: Володимир Кайдрович (18), Андрій Ковальчук (54), Іван Созанський (88).

«Скала»: Володимир Мельниченко, Тимур Рустамов, Роман Козак, Євген Гладинець (Андрій Гандзюк, 46 хв.), Юрій Антонів, Олег Дмитренко, Володимир Кайдрович, Андрій Ковальчук, Вадим Могилецький, Назар Мацько, Віталій Лазаренко (Іван Созанський, 46 хв.).

Головний тренер – Володимир Рева.

Моршинська «Скала» провела дебютний матч групового турніру у XIV Меморіалі заслуженого тренера України Ернеста Юста у підгрупі №10 проти ФК «Бори» (Бориничі) і здобула переконливу перемогу проти команди першої ліги, що представляє Жидачівський район Львівської області.

Напередодні першого ігрового дня «Скала» провела черговий спаринг проти третьої команди першої ліги Львівщини за підсумками минулорічного сезону – СКК «Демня» і здобула переконливу перемогу – 3:0. У першому таймі двічі у складі команди-господаря відзначився Роман Іванов, а по перерві остаточну крапку поставив Іван Созанський. Склад «Скали» у тій зустрічі: Роман Данкович, Олег Цівка, Павло Нагорний, гравець, що перебуває на перегляді (Андрій Гандзюк), Петро Стасюк, гравець, що перебуває на перегляді, Дімітрі Пачкорія (Іван Созанський), гравець, що перебуває на перегляді, Роман Іванов, Микита Зайченко, Віталій Дністрян.

З таким самим рахунком підопічні Володимира Реви закінчили й стартовий матч Меморіалу заслуженого тренера України Ернеста Юста, розгромивши команду з Жидачівщини – ФК «Бори», яка торік виступала у першій лізі і закінчила сезон 2012 року на 5-му місці в своїй групі першої ліги. Забігаючи наперед, зауважимо, що остаточний рахунок мав бути набагато більшим на користь команди-господаря, у разі якби гравці «Скали» використали всі свої створені моменти, підсумок матчу був би двозначним.

Поклав початок розгрому Володимир Кайдрович, який сповна використав скидку головою Віталія Лазаренка, і метрів з десяти холоднокровно розстріляв ворота гостей. Далі було стільки моментів, які створили гравці моршинського клубу, що перелік зайняв би значне місце, однак смугастий вперто оминав ворота ФК «Бори» або ж упевнено діяв у рамці воріт воротар команди з Жидачівщини.

По перерві картина на полі не змінилася. Гравці «Скали» й надалі впевнено контролювали хід подій, граючи легко й невимушено. На 54-й хвилині зусилля партнерів у другий забитий гол увінчав Андрій Ковальчук. А під завісу зустрічі остаточну крапку, як і напередодні, поставив Іван Созанський – 3:0.

Зауважимо, що звітний матч «Скала» провела без своїх провідних гравців – Володимира Пришнівського, Назара Кмітя й Василя Цюцюри, які через хворобу чи травму змушені були пропустити матч проти ФК «Бори».

Після першого туру у своїй групі ФК «Скала» очолила групу, адже інший матч у цій групі закінчився з рахунком – 3:1 на користь команди ФК «Слобідка» (Стрийський р-н.), яка перемогла жидачівський «Авангард».

У другому турі Меморіалу Ернеста Юста моршинська «Скала» у п`ятницю, 8 лютого, прийматиме ФК «Слобідка». У цьому двобої очевидно й визначиться переможець групи.

Нагадаємо, що загалом в турнірі беруть участь 42 команди, які на першому етапі розподілено на 13 підгруп, переможці яких, а також три найкращі колективи серед тих, що займуть другі місця, продовжать боротьбу в іграх плей-офф, починаючи зі стадії 1/8 фіналу.

Популярные новости