ФК "Полтава-2-Карлівка" повернувся з Туреччини

1964 03.04 2013   23:20
Фото - fc-poltava.at.ua

ФК "Полтава-2-Карлівка" завершив підготовку до нового сезону. 1 квітня полтавці повернулися із заключного, четвертого, збору, що проходив у Анталіі.

За словами головного тренера Андрія Зав’ялова, його підопічні повністю виконали заплановане, травмованих у команді немає. Окрім щоденних дворазових тренувань, у Туреччині полтавці зіграли чотири контрольні поєдинки.

Першим суперником був ФК "Чертанове" (Росія), який полтавці перемогли без особливих проблем - 3:0 (Марченко, Лубенець, Фоміч). У спарингу з першоліговим білоруським ФК "Городея" суперники м’ячів так і не забили (0:0). Серйозніше випробування на полтавців чекало 29 березня, коли їхнім суперником був чемпіон Турменістану останніх трьох років - ФК "Балкан". Але гравці ФК "Полтава-2-Карлівка" перемогли більш досвідченого суперника - 2:0 (відзначилися Полуницький і Фоміч). В останній день зборів, 31 березня, полтавці провели заключний поєдинок із ФК "Сергіївськ" (Росія) в якому поступилися - 1:2 (мяч на рахунку Масюка).

Після повернення додому, підопічні Андрія Зав’ялова вже наступного дня продовжили тренування. 6 квітня ФК "Полтава-2-Карлівка" зіграє на виїзді проти лідера групи головківського "УкрАгроКому".

Популярные новости