Василь Івегеш: "Я не є прихильником жорстких розмов, криків, лайки"

1522 02.09 2013   21:16
Фото - fc.ternopil.ua

Після закінчення матчу між ФК "Тернопіль" - "Арсенал-Київщина", який завершився перемогою господарів з рахунком 3:1, головні тренери команд прокоментували гру.

Головний тренер ФК «Тернопіль» Василь Івегеш:

– Сьогоднішня гра була важкою. Ми дуже хотіли вдома виграти, тим більше, що ми всі вчителі, а сьогодні День знань. Хотіли привітати перемогою і ректора педагогічного університету Володимира Кравця, який дав нам дорогу в життя, привітати почесного президента клубу Сергія Надала, який прийшов нас підтримати.

Перший тайм ми провалили. В другому перебудувалися, почали створювати моменти, які ми втілили в голи. Наш суперник порівно з недавнім кубковим матчем дозаявив 5 гравців, грали вони грамотно. Але в другому таймі ми були більш активні і завдяки цьому вирвали перемогу.

– Чи була жорстка розмова в перерві?

– Я не є прихильником жорстких розмов, криків, лайки. Ми розібралися, що в нас не клеїться, внесли зміни, і все наладилося.

– Всі голи були забиті після стандартів. Пощастило чи це результат тренувань і відпрацьованих заготовок?

– У нас кожне тренування завершується виконанням стандартних положень. І при установці на гру ми визначаємо, хто подає, хто відкривається на замикання. Ми працюємо над цим, хоча я б ніколи і не подумав, що аж настільки спрацюють стандарти із командою, яка в ігрових єдиноборствах на "другому поверсі" вигравала більшість моментів. Але от при стандартах наші хлопці зіграли краще суперників.

Головний тренер ФК «Арсенал-Київщина» Вадим Мандрієвський:

– Ми вивчали ФК «Тернопіль», думали, що після кубкової зустрічі врахували усі свої прорахунки, але виявилося, що ні. В першому таймі ми намагалися грати «першим номером», бо розуміли, що на другий тайм нас може не вистачити – за 5 днів це вже наш другий виїзний матч і фізична втома дається взнаки.

Сподівалися в першому таймі зробити результат, але нам це не вдалося. А в другому таймі ФК «Тернопіль» почав діяти активніше і заслужено переміг, хоча, можливо, ми б і не мали програвати з таким рахунком. Наш суперник використав усі свої стандарти, дуже добре зіграли, нам цього не вдалося.

Зрештою, ми знали, що у рідних стінах ФК «Тернопіль» грає дуже добре і тут дуже складно набирати очки.

Популярні новини