"Реал" - "Барселона": відеопрогноз Роберто Моралеса

4044 16.08 2017   21:00

Напередодні матчу-відповіді за Суперкубок Іспанії між мадридським "Реалом" та "Барселоною" відомий тележурналіст, коментатор каналів "Футбол 1" / "Футбол 2" та ведучий програми "Європейський WEEKEND" Роберто Моралес дав футбольному порталу FootBoom ексклюзивний прогноз на цей поєдинок.

Зокрема, у своєму прогнозі Роберто зазначив:

Вже двічі цього літа команди грали між собою - в першому поєдинку виграла "Барселона", а перший матч Суперкубку залишився за "Реалом". Чого не вистачає для повної гармонії? Звичайно ж, нічиєї. Ось на нічию я й ризикну поставити. Навіть назву точний рахунок - 1:1. Не кожного ж разу буде тотал більше, та й результат цей більш-менш сприятливий для обох команд... Стосовно інших ставок - вилучення не буду чіпати, оскільки якщо на поле є Піке та Рамос, питання лише в рішучості арбітра. А ось на те, що в цьому поєдинку не буде пенальті - поставлю.

Матч-відповідь за Суперкубок Іспанії між мадридським "Реалом" та "Барселоною" відбудеться у Мадриді на стадіоні "Сантьяго Бернабеу" 17 серпня о 00:00 за київським часом.

Ставка матчу
Суперкубок Іспанії 17.08.17 0:00
Реал Мадрид - Барселона
Нічия
Коефіцієнт: 4.40
Популярные новости