Андрій Лунін: "На щастя, мені вдалося відбити удар Вільямса, це моя робота"

540 01.04 2024   09:45
Getty Images

Голкіпер "Реала" Андрій Лунін прокоментував перемогу над "Атлетіком" (2:0) у Ла Лізі.

"Реал" проявив себе добре. Ми знали, що грали проти сильної команди, фіналіста Кубка Іспанії. У них хороші гравці: вони швидкі в атаці, тому ми були добре підготовлені. На щастя, мені вдалося відбити удар Вільямса, це моя робота. Слава Богу, що все закінчилося добре. 

Завжди легше здобути перемогу, коли ти не пропускаєш голів, ми завжди прагнемо зберегти свої ворота на замку. Маючи найкращих гравців світу попереду, ми знаємо, що будемо створювати моменти і повинні ними скористатися. Але важливо не пропускати у власні ворота.

Повернення Мілітао? Це неможливо уявити. Едер пройшов дуже складний шлях. Він багато працював і старався, тому ми всі дуже раді за нього. Сподіваємося, він не зупиниться і залишиться сильним, ми чекаємо його на полі.

Що стосується майбутної гри у Лізі чемпіонів з "Манчестер Сіті" - ми будемо готуватися серйозно і ретельно, як і до кожного матчу. Зараз ми відновимося, у нас є кілька днів, щоб добре підготуватися і потренуватися. Подивимося відео суперника і зробимо все можливе, щоб досягти найкращого результату", - сказав Лунін для пресслужби "Реала"

Читай також: Андрій Лунін - в старті на матч проти "Атлетіка"
Популярні новини