Чемпіонат Іспанії 2023/2024. / /
Алавес
Віторія
Закінчено
1 : 0

"Алавес" – "Альмерія". Анонс та прогноз матчу

1343

5 листопада 2023 року. 15:00. Віторія. "Мендісорроса".
Ла Ліга 2023-24. 12-й тур

"Алавес" (Віторія) - "Альмерія"

Де подивитись: MEGOGO, Volia TV

Дискваліфіковані: відсутні

Травмовані: Джуліано Сімеоне - Марк Пубіль, Алекс Сентельєс, Луїс Хав'єр Суарес, Ібраїма Коне

"Алавес" - "Альмерія": букмекерські коефіцієнти

"Алавес"

На тижні "Бабасоррос" відвели душу у кубковому поєдинку проти аматорського клубу "Депортіво Мурсія", розгромивши слабенького суперника з рахунком 10:0. Хет-триком відзначився форвард Хон Каррікабуру, вінгери Реббаш та Алькаїн, а також атакувальний півзахисник Яніс Хаджі оформили по дублю, а ще один гол в активі капітана "синьо-білих", лівого латераля Рубена Дуарте. Втім, ця перемога хіба що трохи потішила самолюбство команди Луїса Гарсії Пласи, яка останнім часом мала поганенькі результати у Ла Лізі.

На старті сезону "Алавес" виграв два поспіль домашніх матчі, мінімально здолавши "Севілью" (4:3) та "Валенсію" (1:0), але нині у новачка елітного дивізіону активна серія з семи матчів без перемог. У трьох з них "Бабасоррос" вдалося розжитися очками – нічиї 1:1 з "Сельтою", "Бетісом" та "Вільярреалом". Що цікаво, у всіх цих поєдинках баски цілком претендували на перемоги, однак не змогли трансформувати свою ігрову перевагу у щось більше аніж один гол. Два з трьох м’ячів забив талановитий Саму Омородіон, а у матчі з "Бетісом" мав місце автогол Ектора Бельєріна. Інши чотири поєдинки були програні – 0:2 від "Райо Вальєкано", "Атлетіка" та "Осасуни" (причому двом останнім "Алавес" програв вдома) та 1:2 минулими вихідними від "Атлетіко" у Мадриді. Насправді все йшло до чергових 0:2, але у компенсований час Андеру Геварі вдалося розмочити рахунок.

Читайте також: Чемпіонат Іспанії. "Атлетіко" – "Алавес" 2:1. Відеоогляд матчу

"Альмерія"

Свою першу в сезоні перемогу на тижні здобули й "рохібланкос". Андалусійці грали з представником четвертого дивізіону, клубу "Талавера", і перемогли зі скромним рахунком 2:0. Перший гол в активі Ларджі Рамазані, а наприкінці першого тайму відзначився 20-річний сербський форвард Марко Міловановіч. Можливо, ця кубкова перемога надасть позитивний імпульс "Альмерії", яка наразі ретельно полірує дно турнірної таблиці Ла Ліги, залишаючись єдиною командою, яка ще досі не виграла жодного матчу у чемпіонаті, хоча після дуже солідної літньої трансферної кампанії їй видавалися неабиякі аванси.

Мало того, що нема перемог, так "рохібланкос" після 11 зіграних турів мають лише три жалюгідних очка і аж вісім поразок. Так, десь третини з них андалусійці, можливо, й не заслуговували, але хто ж їм винен, що свої моменти не реалізовувалися, а біля власних воріт було допущено забагато помилок? Не програти "Альмерії" вдалося у поєдинках з "Кадісом" (випадкові 1:1), "Валенсією" (2:2) та "Гранадою" (3:3 після виграного з різницею у три голи 1-го тайму!), а зараз у команди активна серія з трьох поспіль поразок.

Розпочалася вона з 0:3 від "Атлетіка" у Більбао, а після жовтневої паузи, коли команду вже очолив Гаїска Гарітано, "червоно-білі" програли 2:5 на виїзді "Жироні", виграючи 2:0 до 37-ї хвилини матчу, та зазнали прикрої домашньої поразки від "Лас-Пальмаса" з рахунком 1:2 минулими вихідними. Господарі мінімально програли перший тайм, але помітно додали після перерви і на 73-й хвилині нарешті відігралися – відзначився Ларджі Рамазані, який незадовго до того вийшов на заміну. Потім у "Альмерії" були ще моменти, щоб вийти вперед, але натомість вони пропустили випадковий гол від Сорі Каби на останній хвилині компенсованого часу.

Читайте також: Чемпіонат Іспанії. "Альмерія" – "Лас-Пальмас" 1:2. Відеоогляд матчу

"Алавес" - "Альмерія": орієнтовні склади

У "Алавеса" звично поза грою форвард Джуліано Сімеоне, але це єдина втрата "Бабасоррос". Щодо "Альмерії", то у гостей травмовані латералі Марк Пубіль та Алекс Сентельєс, а також обидва центрфорварда – Луїс Хав’єр Суарес та Ібраїма Коне.

{{widget:lineup:23183}}

"Алавес" - "Альмерія": прогноз автора

Остання зустріч цих команд в січні 2021 року у рамках Кубка Короля завершилася розгромною перемогою "Альмерії", на той момент представника другого дивізіону, з рахунком 5:0. А ось в чемпіонаті (Ла Ліга 2) "Алавес" востаннє програвав "червоно-білим" у вересні 2003 року, маючи на разі безпрограшну серію з семи матчів – дві нічиї та п’ять перемог. Загалом вважаю, що баскам цілком до снаги знов як мінімум не програти андалусійцям, але ж має "Альмерія" колись нарешті перемогти. Цей матч – досить непогана нагода це зробити, бо далі підуть вже більш важкі поєдинки.

Ставка матчу
Алавес
Альмерія
15:00
Чемпіонат Іспанії - 05 листопада 2023
. Ставка з бонусом 10 000 грн
Обидві заб'ють - Так
.
Обидві заб'ють - Так
1.91
Альмерія не програє
.
Альмерія не програє
2.09

Прогнози

Всі прогнози