Емерік Ляпорт: "Час для повернення в "Атлетік" поки не настав"

879 07.09 2023   02:21
Фото - Getty Images

Центральний захисник саудівського "Аль-Насра" і збірної Іспанії Емерік Ляпорт розповів, що планує завершити кар'єру в "Атлетіку" з Більбао або французькому "Бордо", але час для цього поки що не настав, повідомляє Mundo Deportivo. Ляпорт переїхав до Саудівської Аравії з "Манчестер Сіті":

– Дійсно, у мене були альтернативні варіанти продовження кар'єри, не тільки "Аль-Наср", але повернення в Більбао на даний момент я не розглядав як щось серйозне. Хоча у мене не було ніяких проблем з керівництвом "Атлетіка", після того, як я переїхав до Англії. Ми підтримували теплі стосунки, всі ці роки постійно були на зв'язку, я знав і знаю, що вони завжди були поруч. І що я завжди буду готовий повернути їм ту любов і все, що вони мені дали, з самого дитинства – і завжди це говорив. Повторюся, я завжди буду вдячний за все, що вони зробили, але подумав, що для повернення в "Атлетик" ще не дуже вдалий час, тому вважав за краще піти іншим шляхом. Але однозначно "Атлетік" або французький "Бордо" буде моєю останньою командою в кар'єрі футболіста, – резюмував Ляпорт.  

Читайте также: Илкай Гюндоган объяснил причины ухода из "Манчестер Сити"

У літнє трансферне вікно, після відходу з "Манчестер Сіті", Емеріка Ляпорта дійсно пов'язували з клубом із Більбао. Ба більше, президент "Атлетіка" Джон Уріарте та футбольний директор "рохібланкос" Мікель Гонсалес говорили, що Ляпорт і Сесар Аспілікуета, які грали в АПЛ, є пріоритетними варіантами в центрі оборони "Атлетіка" в новому сезоні. Однак клуб із Більбао наразі не може запропонувати ні величезну зарплату, як у Саудівській Аравії, ні участь у Лізі чемпіонів, яка стала одним із вирішальних чинників для Аспілікуети, який залишив "Челсі".

Читайте также: Хоселу: "У Крооса должно быть пять "Золотых мячей"

Популярні новини