"Сельта" дає "Наполі" 48 годин на трансфер Габрі Вейги

1071 22.08 2023   23:28
laliga.es

Головна трансферна історія поточного літа у Віго – піде Габрі Вейга в "Наполі" чи ні. Ще минулого вікенду "Сельта" досягла принципової угоди з неаполітанцями, домовившись про суму в 36 мільйонів євро (30 мільйонів обов'язкового платежу плюс можливі бонуси за спортивні досягнення), але тепер трансфер завис у повітрі та й взагалі перебуває на межі зриву. У той час, як "Сельта" вже ледь не заздалегідь забюджетувала виручку від продажу топ-проспекта на реінвестування у нових гравців – передусім, коучу "Сельти" Рафаелю Бенітнсу потрібні нападник і воротар.

Читайте также: Рафаэль Бенитес: "Если Вейга уйдет – мы сможем подписать новых футболистов"

В ідеалі клуб із Віго хотів би зробити три підписання, а якщо піде не тільки Габрі Вейга, а й Ренато Тапіа та/або Гонсало Пасьєнсія – доведеться компенсувати і їхню відсутність. Однак трансфер Габрі в "Наполі" застопорився на додаткових пунктах контракту щодо питань про іміджеві права футболіста – важлива річ для Ауреліо де Лаурентіса, який окрім президентства в "Наполі", займається ще й кінематографічним бізнесом у Голлівуді.

Читайте также: Чемпионат Испании. "Реал Сосьедад" – "Сельта" 1:1. Видеообзор матча

Габрі Вейга в минулому турі Ла Ліги не вийшов на поле – чому, можливо, зрадів "Реал Сосьєдад" – оскільки Рафаель Бенітес вирішив підстрахуватися на випадок можливої травми або інших проблем перед медоглядом Габрі в Неаполі. Тепер же розлючений невизначеністю Бенітес вимагає якнайшвидшої відповіді на питання – чи зможе Вейга, який відновив тренування у Віго, зіграти з мадридським "Реалом" у наступному турі чемпіонату Іспанії?

Читайте также: "Севилья" собирается подписать форварда "Интера"

"Сельта", агенти гравця і менеджмент "Наполі" тим часом відновили переговори, щоб спробувати досягти остаточної угоди, але терпіння "Сельти" вже закінчується – у Віго дали неаполітанцям 48 годин на те, щоб залагодити останні формальності. А "Сельті", відповідно, дати більше розуміння – новачків якої якості, перед закриттям трансферного вікна, клуб зможе собі дозволити? У будь-якому разі, Рафаель Бенітес вимагає нових футболістів на проблемні позиції.

Популярні новини