Тренер Циганкова розповів, кого хоче бачити у фіналі Ліги чемпіонів

685 24.04 2023   17:28
"Жирона"

Мічел, головний тренер "Жирони", за яку виступає наш Віктор Циганков, поділився очікуваннями від матчу проти "Реала" в Ла Лізі, який відбудеться 25 квітня.

"Наш менталітет полягає в тому, щоб нагатися грати на полі суперника і володіти м’ячем. Проти таких команд, як "Реал", треба розуміти, що іноді страждатимемо на полі. Вони дуже добре контролюють м’яч, небезпечні при переходах. Нам треба зосередитися на відборі, пресингу. Вони вміють перелаштовуватися, дуже швидкі при перехідних фазах. Тому ми повинні бути чудовою командою під пресингом та показати гарний футбол з м’ячем.

"Реал" домінує в будь-якій концепції гри. Якщо у вас є м’яч - вони гарно обороняються. Якщо ви команда, яка закривається - вони здатні завдати вам шкоди грою один в один або завдяки хорошим переміщенням. Нам доведеться показати найкращу версію себе, оскільки впевнений, що вони матимуть дивовижний рівень гри. Ми повинні зіграти чудову гру і сподіватися, що "Реал" покаже хоча б на відсоток гірший футбол, ніж зазвичай.

Матч "Реала" з "Манчестер Сіті" в Лізі чемпіонів є дуже складним для обох команд. Це ранній фінал. Зараз ми належимо до City Group, і через мої стосунки з Пепом Гвардіолою та його братом Пере, я хотів би, щоб "Сіті" вийшов до фіналу. Але маю друзів у "Реалі", це іспанська команда. Тому не почуватимуся погано, якщо мадридці вийдуть до фіналу. Але віддаю перевагу потраплянню "Сіті" туди", - сказав Мічел, якого цитує Marca.

Матчі "Реала" з "Манчестер Сіті" відбудуться 9 та 17 травня.

Читайте также: Наставник "Жироны": "Цыганков очень скромный. У него хорошее спортивное образование"

Популярні новини