Справу про напад Вальверде на Алекса Баену буде розглянуто на наступному тижні

778 10.04 2023   21:39
Фото - Getty Images

Справу про напад півзахисника "Реала" Федеріко Вальверде на хавбека "Вільярреала" Алекса Баена буде розглянуто наступного тижня, інформує As.

Державна комісія з боротьби з насильством, расизмом, ксенофобією та нетерпимістю у спорті 17 квітня проведе засідання, на якому вивчить ситуацію, у разі надходження відповідних матеріалів з поліції (ймовірність цього висока – якщо сам футболіст "Вільярреала" не забере заяву). Розглянуто два документи: медичний звіт, в якому дано характеристику збитків, завданих лівій вилиці півзахисника, і скаргу на дії гравця "Реала", що надійшла до правоохоронних органів.

Зазначається, що кримінальний процес неминучий, якщо заява не буде відкликана, і справа може обмежитися штрафом у тому випадку, якщо травма буде визнана незначною, тобто такою, що не потребує операції або лікування.

Що стосується вживання спортивно-дисциплінарних заходів, то комісія може або передати справу Королівській іспанській футбольній федерації (вона має право дискваліфікувати Вальверде на термін від 2 до 4 матчів), або самостійно визначити покарання (мінімальне – заборона відвідувати спортивні об'єкти терміном від місяця до шести).

Читай також: Баена звернувся до поліції з приводу нападу Вальверде

Популярні новини