"Барселона" за три місяці до фіналу Кубка Іспанії-2017 знала, хто судитиме гру - ще один доказ для прокуратури Іспанії

802 15.03 2023   15:46
Фото - Getty Images

"Барселона" за три місяці до фіналу Кубка Іспанії-2017 знала, хто буде судити цю гру. Як пише El Confidencial, Хав'єр Енрікес Ромеро - син колишнього віцепрезидента технічного суддівського комітету (CTA) Хосе Марії Енрікеса Негрейри, за три місяці до фіналу Кубка Іспанії 2017 року між "Барселоною" і "Алавесом" повідомив керівництву каталонського клубу, хто судитиме матч.

Зазначимо, що Ромеро теж співпрацював із "Барселоною" в питанні про надання звітів про суддів. 27 лютого 2017 року Ромеро написав Альберто Солеру, який тоді обіймав посаду спортдиректора "Барселони": "Це буде Клос Гомес". 12 травня 2017-го, через 74 дні, Королівська іспанська футбольна федерація повідомила, що Карлоса Клоса Гомеса призначено арбітром фіналу Кубка Іспанії.

Як вважають журналісти El Confidencial, це повідомлення свідчить, що "Барселона" використовувала Негрейру і його сина для отримання доступу до закритої інформації про суддів. Це може стати одним з аргументів прокуратури Іспанії у справі проти "Барселони".

Читай також: Рафінья зацікавив три клуби АПЛ
Популярні новини