"Найбільший скандал в історії іспанського футболу", - у "Реалі" помічали непослідовні рішення арбітрів на користь "Барси"

691 17.02 2023   11:26
Фото - Getty Images

"Реал" вважає платежі "Барселони" віце-президенту іспанського суддівського комітету найбільшим скандалом в історії іспанського футболу, інформує Marca з посиланням на власні джерела в клубі.

За інформацією журналістів, у мадридському клубі протягом багатьох років помічали непослідовні рішення арбітрів, і інформація про те, що "Барселона" платила віце-президенту іспанського суддівського комітету, стала підтвердженням їхньої теорії. Зокрема, йдеться про те, що з 2016 до 2018 року у ворота "Барселони" не ставили пенальті протягом 78 матчів поспіль.

"Реал" не має наміру говорити про корупцію з поваги до "Барселони" і суддів, які працюють на матчах Ла Ліги, але вважає той факт, що каталонці платили віце-президенту іспанського суддівського комітету, найбільшим скандалом в історії іспанського футболу.

Клуб дуже уважно стежить за усією інформацією з цього питання. У Мадриді вважають, що жодних серйозних санкцій до "Барселони" не застосують.

Читайте також: "Реал" утримається від публічних заяв щодо ситуації у "Барселоні"

Популярні новини