"Барселона" - "Севілья": прогноз Сергія Ковальця

2465 05.04 2017   13:41
Фото - Виктор Перегняк, Footboom

Відомий вітчизняний тренер і футбольний експерт Сергій Ковалець, який очолював столичну «Оболонь», молодіжну збірну України та досягав успіхів у Литві і Словаччині, поділився з FootBoom прогнозом на матч 30-го туру чемпіонату Іспанії «Барселона» - «Севілья».

«Це дуже принциповий матч з точки зору боротьби за чемпіонство і боротьби за третє місце. «Барселона» бореться з «Реалом» за золоті медалі чемпіонату, що стосується «Севільї», то команда Сампаолі вже місяць йде без перемог. Як на мене, то поразка у Лізі чемпіонів «Лестеру» далася взнаки. В першу чергу вдарило по амбіціях та психології команди. Зараз боротьба за третє місце розгорнулася між «Севільєю» та «Атлетіко».

Нещодавно переглянув матч «червоно-білих» зі «Спортингом», який завершився нульовою нічиєю, і перше, що кинулося в очі – це відсутність емоцій. Навіть у імпульсивного Сампаолі їх не було. Тому матч з «Барселоною» буде цікавим з точки зору тактики, яку побудує наставник каталонців Луїс Енріке, тому що «блаугранас» потрібно перемагати, щоб не відпустити далі «Реал». В свою чергу «Севільї» також треба вдало зіграти, щоб «Атлетіко» не відірвався у турнірній таблиці. Тому в цій дуелі я поставлю на перемогу «Барселони», при цьому «тотал буде більше 2,5», - сказав Сергій Іванович.

Нагадаємо, що матч 30-го туру чемпіонату Іспанії «Барселона» - «Севілья» відбудеться 5 квітня о 20:30.

Ставка матчу
Чемпіонат Іспанії 05.04.17 20:30
Барселона - Севілья
Тотал більше 2.5
Коефіцієнт: 1.23
Популярные новости