"Реал" - "Барселона": Максим Калиниченко ставить на "низову" зустріч

1582 21.11 2015   15:55

Колишній півзахисник дніпропетровського «Дніпра» і збірної України Максим Калиниченко зробив прогноз на матч «Реал Мадрид» – «Барселона» в 12-му турі іспанської Прімери. Зустріч відбудеться в сьогодні на «Сантьяго Бернабеу» в Мадриді. Початок матчу в 19:15 Наш експерт ставить на «низову» зустріч.

«Звичайно, хочеться, щоб «Реал» виграв. Але, судячи з усього, спеціально під цю зустріч «Барса» готувала Мессі. Він, швидше за все, з’явиться на полі. Але там і без Мессі Суарес з Неймаром в повному порядку. Спочатку здавалося, що без Мессі «Барселоні» буде туго. Але вона швидко освоїлася, нічого страшного не сталося. Як вигравали, так і виграють.

Що стосується ставки, то тут дуже складно вибрати. Бенітес – прагматик. «Реал» в цьому сезоні дуже мало пропускає, якщо залишити за дужками матч в Севільї. Мені здається, що в цій зустрічі можна брати «низ». Важко сказати, хто виграє. Але мені здається, буде «низова» гра. Можливо, буде нічия. Але я все-таки припускаю, що максимум буде два голи в цьому протистоянні.

На мій погляд, варто ризикувати, враховуючи те, в який футбол зараз грає мадридський «Реал». Бенітес навряд чи дозволить своїй команді вплутуватися у відкритий футбол. «Реал» буде вичікувати, буде намагатися знайти свій шанс. Знаю, що букмекери не вірять у «низ». Але я все-таки зупинюся на цьому варіанті», - сказав Калиниченко.

Читайте также: "Реал" - "Барселона": полезная инфографика для битвы с букмекерами

Букмекери на «Тотал менше 2,5»:

William Hill: 2.62 - зробити ставку

Favbet: 2.60 - зробити ставку

Пари-Матч: 2.60 - зробити ставку

Популярные новости