PR
GREEN HUB - перший в Києві коворкінг на природі

3382 12.05 2019   10:15

Всім нам відомі проблеми сучасних жителів великих міст:

  • постійні стреси та поспіх
  • шкідливі звички
  • неправильне харчування на ходу
  • забруднене повітря
  • надмірне споживання, що призводить до величезних сміттєзвалищ і тд.

Все це робить нас нещасливими, а міста, де ми живемо брудними та некомфортними.

Тому в 2019 році було вирішено створити посеред найбільшого мегаполісу країни, майданчик для розвитку особистості - GREEN HUB.

Місія хабу - збирати під своїм куполом людей, команди та організації, що працюють в сферах екології, кліматичних змін, свідомого споживання, сталого розвитку, соціального підприємництва та пропагують життя у стилі zero waste.

GREEN HUB поєднує в собі

1) Ідеальне місце для роботи у мегаполісі влітку: замість стін приміщення - зелений гайок на березі річки. В будні дні Хаб працюватиме як коворкінг зі зручними місцями для роботи та швидкісним інтернетом.

2) Місце для проведення освітніх заходів. Щодня у будні після завершення роботи коворкінгу та на вихідних, ви зможете відвідати лекції, майстер-класи, тренінги та семінари на теми сталого розвитку, екології, свідомого споживання, сортування сміття, здорового харчування, розвитку особистості, соціального підприємництва тощо.

3) Майданчик для колаборації освітніх та екологічних ініціатив, громадських організації, інноваційних проектів та соціальних стартапів. Тут ви зможете провести свій захід чи зустріч з партнерами, конференцію чи презентацію.

Локація GREEN HUB

GREEN HUB стане серцем першого міського еко-простору "Скворечник" на острові Гідропарк в Києві, який розмістився у затінку дерев із зеленими галявинами та молодим фруктовим садочком і городом.

Як стати Green Hubeром:

Щоб попрацювати в коворкінгу ви зможете обрати з кількох варіантів абонементів: погодинно, день, місяць.

Як працюватиме HUB

Хаб працюватиме з травня до вересня. В будні з 9 до 19 години.

На вихідних переважно відбуватимуться заходи. Як і раніше не лише корисні, а й дуже атмосферні, які надихатимуть на весь наступний робочий тиждень.

--

Докладніше дізнатись про історією створення хабу, цілі та цінності, бюджет та сервіс, а також прийняти участь у якості доброчинця ви зможете на сторінці проекту.

Популярные новости