Чемпіонат Італії 2023/2024. / /
Закінчено
1 : 2
Дженоа
Генуя

"Салернітана" - "Дженоа". Анонс і прогноз матчу

1777

21 січня 2024 року. 19:00. Салерно. "Арекі"
Серія А, 21-й тур

Де подивитися: Megogo

Травмовані: Діа, Пірола - Торсбі, Екубан
Дискваліфікований: Де Вінтер ("Дженоа")
КАН: Кулібалі, Кабрал (обидва - "Салернітана")

"Салернітана" - "Дженоа": коефіцієнти букмекерів

"Салернітана"

Після поразки в дербі Кампанії від "Наполі" (1:2) Філіппо Індзагі заявив про несправедливість результату і про те, що його команда відчуває себе обдуреною. Президент "Салернітани" Даніло Ієрволіно пішов ще далі і зажадав відставки глави суддівського корпусу Джанлуки Роккі: "Ми вимагаємо повної заміни цих арбітрів".

Представники "Морських коників" були обурені втраченою нічиєю на 90+6-й хвилині матчу - переможний гол "Наполі" був забитий з явним порушенням правил. "Фол Демме проти Чауни неймовірний, він ударив його ліктем! Ми хочемо не просто поваги, ми хочемо справедливості - не тільки для себе, а для всіх учасників Серії А. Коли скаржишся на арбітрів, у наступних матчах вони стають мстивими. Історія запам'ятає їх як найгірших арбітрів в італійському футболі", - заявив Ієрволіно.

Поведінка Індзагі в Неаполі коштувала йому пропуску наступного матчу з "Дженоа". Тренер дискваліфікований.

"Дженоа"

"Дженоа" зіграла внічию з "Торіно" (0:0), а потім підписала в півзахист новачка Бохінена, який прийшов із... "Салернітани"! Генуезький клуб представив його дуже ефектно - на офіційному сайті Еміль з'явився в образі Фредді Мерк'юрі, а новина про його трансфер була озаглавлена назвою "Bohinen Rhapsody", - посилання на легендарний шедевр Queen. Це посилення стало для "Грифонів" другим під час зимового трансферного вікна - раніше клуб орендував у Тоттенгема захисника Джеда Спенса.

Незважаючи на активну роботу на трансферному ринку, перед грою із "Салернітаною" Альберто Джилардіно поскаржився на великі кадрові проблеми у складі своєї команди. Причому гравці "Грифонів" отримали свої травми не в грі з "Торіно", а на тренуваннях через поганий стан газону на тренувальній базі. "Хлопці каталися як на ковзанці, ми були змушені запросити 8-9 гравців Примавери", - скаржився тренер, але при цьому відмовився назвати список травмованих.

Читай також: "Емполі" - "Монца". Анонс і прогноз матчу

Джилардіно зазначив, що підписання двох новачків недостатньо: "Цілком імовірно, мені доведеться випустити Спенса з перших хвилин. Чекаю від керівництва зрушень у питанні нових гравців. Керівництво має діяти швидко й оперативно. У нас немає часу, я не очікував, що опинюся в такій ситуації", - заявив Джила.

Що стосується Бохінена, на нього розраховувати поки що не доводиться. Він відновиться від м'язової травми через 2-3 тижні.

"Салернітана" - "Дженоа": орієнтовні склади

{{widget:lineup:24200}}

"Салернітана" - "Дженоа": прогноз автора

"Салернітана" останнім часом радує вболівальників у домашніх матчах, і до гри з "Дженоа" команда Індзагі підійде в бойовому стані. У "Грифонів" є кадрові проблеми, і у мене склалося враження, що Джилардіно заздалегідь постелив собі солому і знайшов виправдання на той випадок, якщо його команда програє на "Арекі". Я ставлю на перемогу господарів.

Ставка матчу
Салернітана
Дженоа
19:00
Чемпіонат Італії - 21 січня 2024
. Ставка з бонусом 10 000 грн
Перемога Салернітана
.
Перемога Салернітана
3.75

Прогнози

Всі прогнози