Чемпіонат Італії 2023/2024. / /
Закінчено
1 : 1
Фіорентина
Флоренція

"Фрозіноне" - "Фіорентина". Анонс і прогноз матчу

2168

28 вересня 2023 року. 19:30. Фрозіноне. "Беніто Стірпе"
Серія А, 6-й тур

Де подивитися: Megogo

Травмовані: Лірола, Калай, Харруї, Джеллі - П'єроцці, Гонсалес, Додо

"Фрозіноне" - "Фіорентина": коефіцієнти букмекерів

"Фрозіноне"

За рахунку 1:1 форвард "Салернітани" Іквуемесі пробачив "Фрозіноне", не забивши переможний м'яч в самій кінцівці зустрічі. Це покарання могло стати для команди Ді Франческо занадто важким, враховуючи футбол у виконанні команди за 90 хвилин. Відсутність Харруї позначається на грі "Канарок" найнегативнішим чином - у плані реалізації моментів "Фрозіноне" не такий прагматичний без одного зі своїх лідерів.

Ді Франческо виправдовувався на післяматчевій пресконференції: "Кажете, [воротар "Фрозіноне"] Тураті - найкращий на полі? Очоа теж рятував свою команду. Насправді результат був "відкритим". Але тренер визнав: в останній третині поля його команда справді виглядала не найкращим чином.

Що ж, Харруї відновиться після травми ще нескоро. Чемпіону Серії Б потрібно шукати вирішення проблеми.

"Фіорентина"

"Фіалки" перемогли "Удінезе" (2:0) і піднялися на п'яте місце турнірної таблиці. Переможний гол в Удіне забив центральний захисник Лукас Мартінес Кварта і тим самим зробив оборону своєї команди найрезультативнішою серед усіх італійських учасників єврокубків (якщо брати до уваги всі турніри). Вінченцо Італьяно визнав, що форвард "Удінезе" Лукка "пробачив" його команду - якби не запоротий момент у його виконанні, "Фіорентина" навряд чи відвезла додому перемогу.

На жаль, уже на шостій хвилині цієї зустрічі екс-захисник "Шахтаря" Додо зазнав серйозної травми - бразилець порвав "хрести" і вибув до кінця сезону. Але були в стані "Віоли" і хороші новини цього тижня. Флорентійський клуб продовжив контракт із Ніко Гонсалесом до літа 2028 року. Тепер його зарплата зросла до 2,5 млн євро на рік.

Читай також: Офіційно: Ніколас Гонсалес подовжив угоду з "Фіорентиною"

"Фрозіноне" - "Фіорентина": орієнтовні склади

{{widget:lineup:22563}}

"Фрозіноне" - "Фіорентина": прогноз автора

"Фіорентина" не зіграла у своєму звичному стилі в Удіне - команда була втомленою після виснажливого виїзного матчу з "Генком" у Лізі конференцій (2:2). Незважаючи на це, завдання було виконано. Уже 2-го жовтня команді Італьяно належить зіграти домашню зустріч із "Кальярі", і тренер "Фіалок", думаю, зробить ставку саме на неї: 7 очок у трьох турах виявиться відмінним результатом для "Фіорентини". Тому ставлю на "Беніто Стірпе" на нічию - Ді Франческо має погодитися на цей результат.

Ставка матчу
Фрозіноне
Фіорентина
19:30
Чемпіонат Італії - 28 вересня 2023
. Ставка з бонусом 10 000 грн
Нічия
.
Нічия
3.70

Прогнози

Всі прогнози