Чемпіонат Італії 2023/2024. / /
Удінезе
Удіне
Закінчено
0 : 0

"Удінезе" - "Фрозіноне". Анонс і прогноз матчу

1255

2 вересня 2023 року. 19:30. Удіне. "Дачія Арена"
Серія А, 3-й тур

Де подивитися: Megogo

Травмовані/недоступні: Пафунді, Мазіна, Бреннер, Ехізібу, Деулофеу - Калай, Лірола

"Удінезе" - "Фрозіноне": коефіцієнти букмекерів

"Удінезе"

Удинці знайшли одного лідера команди, але втратили іншого. Після того як трансфер Самарджича в "Інтер" зірвався, атакувальний півзахисник не з'явився у стартовому складі на матч першого туру. Зате в другому матчі серб одразу забив, зазначивши після нічиєї з "Салернітаною" (1:1), що те, що трапилося влітку, жодним чином на нього не вплинуло, і що він щасливий в "Удінезе". А ось наставник фріульців Андреа Соттіл скаржився на роботу клубу на трансферному ринку: "Втратити такого форварда як Бету наприкінці трансферного вікна - серйозний удар. Я не можу дочекатися закриття меркато".

Саме форварда не вистачало "Удінезе" в Салерно, про що сказав Соттіл на післяматчевій пресконференції - для 22-річного нападника Лоренцо Лукки потрапляння до стартового складу на матч Серії А стало дебютним. Проте Соттіла влаштувала гра його команди в перші 70 хвилин, отже, на його думку, "Зебри" перебувають на правильному шляху.

"Фрозіноне"

"Хлопці показали, що заслужили на підвищення в класі, але нам потрібна підмога на трансферному ринку". Ці слова Еусебіо Ді Франческо вимовив після перемоги своєї команди над "Аталантою" (2:1) у матчі другого туру - і був почутий. Відразу після цього сенсаційного результату керівництво клубу зуміло домовитися з "Ювентусом" про оренду двох дуже талановитих гравців - Матіаса Суле і Кайо Жорже. Обидва в один голос заявляють: "У "Ювентусі" мало можливостей проявити себе, тут же з'явиться більше ігрового часу".

А поки що перемогу "Фрозіноне" в грі з бергамасками приніс 21-річний центральний захисник Іларіо Монтерізі, весь досвід якого в Серії А до цього сезону обчислювався двома хвилинами в складі "Лечче" в сезоні 2019/20.

Читай також: "Рома" - "Мілан". Анонс і прогноз матчу

"Удінезе" - "Фрозіноне": орієнтовні склади

{{widget:lineup:22181}}

"Удінезе" - "Фрозіноне": прогноз автора

У двох матчах поспіль "Фрозіноне" забиває швидкий м'яч, в обох випадках вирізняється один і той самий гравець - Харруї. Пресинг команди Ді Франческо говорить про те, що це не випадковість. "Наполі" та "Аталанта" недооцінили новачка Серії А, подивимося, як із чемпіоном Серії Б впорається "Удінезе". У теорії нічия може влаштувати обидві команди.

Ставка матчу
Удінезе
Фрозіноне
19:30
Чемпіонат Італії - 02 вересня 2023
. Ставка з бонусом 10 000 грн
Нічия
.
Нічия
3.75

Прогнози

Всі прогнози