Паоло Мальдіні піде з "Мілану"

828 05.06 2023   23:48
Getty Images

Зустріч між власником "Мілана" Джеррі Кардінале та директорами клубу Паоло Мальдіні та Фредеріком Массарою пройшла дуже погано, інформує Calciomercato.

Нагадаємо, що сьогодні, 5 червня, технічний директор Мальдіні та спортивний директор Массара зустрічалися з Кардінале, щоб обговорити стратегію на наступний сезон. Але в ході розмови стало зрозуміло, що між директорами та власниками абсолютно різні погляди на проєкт міланців, особливо щодо ролі Мальдіні в ньому та трансферного бюджету на літо.

Паоло вирішив залишити свою посаду, разом з ним піде його права рука Массара. Вони відповідали за трансфери та переговори щодо контрактів. Відмітимо, що Мальдіні перебуває на посаді техдиректора з 2018 року, Массара приєднався у 2019-му.

Головним претендентом на посаду нового спортивного директора "россонері" називають Іглі Таре, який щойно залишив аналогічний пост у "Лаціо" після 15 років роботи. Також ймовірний варіант з переданням частини обов’язків генеральному директору міланців Джорджіо Фурлані, який працював над важливими етапами продовження контракту з Рафаелем Леау.

Нагадаємо, що "Мілан" у цьому сезоні фінішував 4-м у Серії А.

 

Читай також: La Repubblica: "Челсі" дає 60 мільйонів за воротаря "Мілана"
Популярні новини