Агент Вікаріо: "Гульєльмо предметно цікавляться "Рома" та "Тоттенгем"

508 28.04 2023   02:51
Фото - Getty Images

Протягом останніх двох сезонів 26-річний кіпер "Емполі" Гульєльмо Вікаріо був одним із найкращих у Серії А, своєю грою зацікавивши кілька клубів в Італії та Європі - "Рому" та "Ювентус", "Баварію" і "Тоттенгем". Агент воротаря Габріеле Джуффріда розповів Pagine Romaniste, що Вікаріо після сезону цілком може переїхати до столиці – Риму або Лондона. Але варіант із "Ромою" наразі виглядає кращим:

– Було б несправедливо заперечувати це, що наразі ведуться попередні переговори з багатьма клубами з верхньої частини турнірної таблиці Серії А. У Вікаріо багато шанувальників, у ньому зацікавлені майже всі. Але у зв'язку з поточною фінансовою ситуацією і станом "Ювентуса", який має бути прояснений і впливає на трансфери, італійський ринок дуже непростий. Подивимося, чи з'являться інші команди – можу сказати, що з "Ромою" в нас були контакти, але також ми спілкувалися і з клубами за межами Серії А, які ставлять високі цілі та яким потрібен такий надійний воротар, як Гульєльмо. Від них теж є інтерес, – підтвердив агент Вікаріо. 

Читайте также: Симоне Индзаги: "Тренер "Интера" постоянно должен делать нелегкий выбор"

Наразі Вікаріо продовжує заліковувати травму грудної клітини - за словами агента, Гульєльмо почувається краще. Але наскільки покращується стан воротаря і чи допоможе в поточному сезоні воротар зберегти прописку "Емполі" в Серії А - питання залишається відкритим. Повідомляє Circus.

Читайте также: Массимилиано Аллегри - руководителям "Интера": "Вы дерьмо, вы все равно финишируете шестыми"

Источник: pagineromaniste.com
Популярні новини