Щасливі двійки Хвічі Кварацхелія

908 13.02 2023   05:17
twitter.com/sscnapoli

12 лютого (12.02) у грузинського легіонера "Наполі" Хвічі Кварацхелія був не просто черговий матч чемпіонату з "Кремонезе" (хоча саме аутсайдер Серії А, проте, вибив неаполітанців із Кубка Італії!), а й День народження! Йому виповнилося всього-то 22 роки, але весь футбольний Неаполь уже називає його "Кварадона".

Читайте также: "Манчестер Сити" следит за игрой Хвичи Кварацхелии

Найкращий подарунок для футболіста – зроблений своїми ногами. Тобто, гол. Кварацхелія відзначив своє 22-річчя якраз голом на 22-й хвилині в матчі 22-го туру Серії А! От і вір після цього в нумерологію! До речі, за даними Opta, у Хвічі вже 9 голів і 9 асистів у поточному сезоні – дебютному для нього в Серії А. І поки що ні в кого з дебютантів топ-5 європейських чемпіонатів немає подібної статистики.

 

Кварацхелія не просто відкрив рахунок у матчі – гол Хвічі, по суті, виявився переможним. Це вже після перерви, вкотре в сезоні відзначився нігерієць Віктор Осімхен (за словами керівництва "Наполі", він не продається!), а джокер Еліф Елмас довів рахунок до великого! 3:0 – не просто впевнена перемога неаполітанців, не просто реванш за Кубок, а й 59-е очко в турнірній таблиці Серії А. Раніше, після 22-х турів у Серії, тільки дві команди набирали по 60 очок – "Інтер" (сезон 2006-07) і "Ювентус" (2018-19).

 

Довгоочікуване для Неаполя скудетто стає ще ближчим.

Читайте также: Чемпионат Италии. "Наполи" – "Кремонезе" 3:0. Видеообзор матча

Популярні новини