Доньки Сініші Михайловича зворушливо попрощалися з батьком

1832 17.12 2022   12:24
Фото - Getty Images

Вікторія Михайлович та Вірджинія Михайлович, дочки колишнього головного тренера "Болоньї" Сініші Михайловича, попрощалися з батьком. 53-річного фахівця не стало вчора, 16 грудня. Він понад три роки боровся із лейкемією.

"Я люблю тебе всім серцем, тату. Ти чиста, рідкісна душа. Гордість мого життя, мій супергерой, моє велике кохання", — написала Вікторія у себе в Instagram.

"Це важко, тату. Це складно. У цей момент безмірних страждань мені просто потрібні твої обійми. Не просто обійми – твої. Змішані з твоїми духами, запах яких, як і душа твоя, залишився. Неможливо прийняти все це, але я знаходжу сили у величезному коханні, яке ти давав усі ці роки. Ця сила супроводжуватиме мене до кінця моїх днів.

Ти захистив мене від усього. Ти завжди був поряд. Тебе було багато для мене, для нас, для всіх. Моє серце розбите вщент. На душі стає все гірше, і я не можу більше говорити про мого супергероя. Для мене – тато, для інших – Сініша Михайлович. Цього болю надто багато. Я буду любити тебе завжди. Я кричатиму тобі це щодня в повній впевненості, що цей крик дійде до тебе. Ми ніколи не розлучимося. Обіцяй, що даси мені знак. Ти мені все ще дуже потрібний", - написала Вірджинія у соцмережі.

Читайте также: "Небеса обрели еще одну легенду" - "Милан" и другие клубы Италии попрощались с Синишей Михайловичем  

Популярні новини