"Салернітана" розглядає кандидатуру Де Дзербі

313 04.06 2022   21:21
Фото - Денис Руденко, Footboom

"Салернітана" може запросити на посаду головного тренера Роберто Де Дзербі, повідомляє stopandgoal.com з посиланням на Il Mattino. Зараз спеціаліст очолює "Шахтар".

Повідомляється, що тренер не впевнений в тому, що залишиться в Україні і вважає повернення до Італії найкращим рішенням для продовження кар’єри. Він готовий повернутися до серії А, де його попереднім клубом був "Сассуоло".

"Салернітана" готова запропонувати йому роботу. При цьому клуб раніше продовжив контракт з головним тренером Давіде Ніколою, який залишив команду в серії А. Однак після звільнення спортивного директора Вальтера Сабатіні майбутнє тренера вже не виглядає надійним. Крім того, є дані, що президент і власник клубу Даніло Йєрволіно насправді ще не поставив підпис під контрактом.

Якщо зміна тренера все ж відбудеться, Де Дзербі стане основним кандидатом. Нікола разом з "Салернітаною" зайняв 17-те місце і зберіг місце в еліті. "Шахтар" не дограв чемпіонат України через російську агресію. На момент зупинки турніру команда йшла першою.

Читайте также: Кандидат в президенты "Галатасарая" хочет видеть главным тренером Де Дзерби
Источник: Трібуна
Популярные новости