"Ювентус" – "Інтер": прогноз Ігоря Циганика

3094 05.02 2017   15:58
Фото - facebook.com

Ведучий програми «ПРОФУТБОЛ» на каналі «2+2», відомий український журналіст та коментатор, постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч італійської Серії А, в якому в Турині на стадіоні «Ювентус» зустрінуться «Ювентус» та «Інтер». Експерт вважає, що в майбутній зустрічі «Стара Сеньора» заб’є в обох таймах і, зрештою, відсвяткує перемогу.

Прогнозувати італійську першість завжди складно. З одного боку вона прогнозована, з іншого — іноді дивна. Очевидно, що «Ювентус» мчить до чергового чемпіонства. Отож виступає фаворитом цього поєдинку. «Інтер» потроху набирає. Проте на даному етапі ці команди перебувають на різних полюсах в ігровому сенсі. Ставлю на те, що «Ювентус» заб’є в обох таймах і, зрештою, переможе. Коефіцієнти 2.46 та 1.56 відповідно в букмекерській конторі Parimatch.

Не можу сказати, що все буде без шансів у плані гри. Припускаю, що «Інтер» пропустить в обох таймах, а чи заб’ють вони — в мене виникають сумніви. Швидше за все, що гості також відзначаться, проте я в цьому не впевнений, тому таку ставку робити не буду. Навіть якщо вони зможуть забити, «Ювентус» суттєво переважатиме «Інтер» і зможе вирвати перемогу.

Ставка матча
Чемпионат Италии05.02.17 21:45
Ювентус Турин - Интер Милан
"Ювентус" заб’є в обох таймах
Коэффициент: 2.46
Источник: bookmaker-ratings.com.ua
Популярные новости