"Ювентус" - "Наполі": відеопрогноз Роберто Моралеса

3271 28.02 2017   20:00
Автор: Footboom

Напередодні матчу півфінала Кубку Італії між туринським "Ювентусом" та неаполітанським "Наполі" відомий тележурналіст, коментатор каналів "Футбол 1" / "Футбол 2" та ведучий програми "Європейський WEEKEND" Роберто Моралес дав футбольному порталу FootBoom ексклюзивний прогноз на цей поєдинок.

Зокрема, у своєму прогнозі Роберто зазначив:

"Ювентус" продовжує переможну ходу. "Ювентус" зовсім різний в різних поєдинках. В Лізі чемпіонів - обережний і інакше с позиціі сили виступає в національному чемпіонаті. Захисникам дали перепочити, більшості. Півзахист дещо відпочивав в останній зустрічі, Дібала не вийшов в основі. Всі вони зіграють проти "Наполі", тому що який ще може бути виклик для "Ювентуса" в Італії? Стосовно "Наполі", то Гамшик і Мертенс - це прекрасно, але є проблеми в атаці. Є дуже сунівна пара центральних (захисників) Альбіоль - Максімович. Дуже багато факторів говорять проти "Наполі" в цій зустрічі. Я думаю - "Ювентус" виграє.

Матч між туринським "Ювентусом" та неаполітанським "Наполі" відбудеться на стадіоні «Ювентус Стедіум» 28 лютого, о 21:45.

Ставка матчу
Кубок Італії 28.02.17 21:45
"Ювентус" Турин - "Наполі" Неаполь
Перемога "Ювентуса"
Коефіцієнт: 1.81
Популярные новости