"Байєр" – "Баварія": прогноз Вадима Скічка

3361 16.04 2018   23:28

Перший півфінал Кубка Німеччини відбудеться у Леверкузені та має бути надзвичайно цікавим. По-перше, Юпп Гайнкес на шляху до нового треблу з "Баварією", по-друге, "Байєр" у прекрасній формі та має дати бій чемпіону Німеччини. Вадим Скічко очікує незабутнього матчу та небезпідставно вірить у господарів "БайАрени".

Якби матч відбувався у Мюнхені, то я навіть не сумнівався б в успіху ФК "Голлівуд". Вдома цього сезону "Баварія" не програє, а от на виїзді вже поступилася чотири рази. Півтора тижні тому "Баварія" відсвяткувала чергове, двадцять восьме чемпіонство, спокійно вийшла до півфіналу ЛЧ, а тепер має намір поїхати у Берлін на фінал Кубка Німеччини. У гостей точно не зіграють Відаль, Коман і Нойєр, але глибина складу у баварців така, що це аж ніяк не проблема. Авжеж, мюнхенці є фаворитами, однак у Кубку можливо усе, до того ж остання зустріч "Байєра" та "Баварії" у цьому турнірі закінчилася нічиєю 0:0 та серією пенальті яку виграли мюнхенці.

Найбільше мене вражає нинішня форма "Фармацевтів". Команда Гайко Геррліха здобула дві блискучі перемоги 4:1 над прямими конкурентами у Бундеслізі – "Лейпцигом" і "Айнтрахтом" – тож до двобою із чемпіоном "Фармацевти" підходять у піднесеному настрої. Не кажу, що леверкузенці переможуть, але вони здатні створити неприємності навіть такому супернику, як "Баварія". Прогнозую справжню кубкову боротьбу у якій господарі якщо і поступляться, то максимум у один м’яч.

Ставка матча
Кубок Германии17.04.18 21:45
Байер Леверкузен - Бавария Мюнхен
Фора Байер Леверкузен +1
Коэффициент: 1.76
Источник: РБ
Популярные новости