"Кельн" – "Хоффенхайм": прогноз Олексія Андронова

2635 26.10 2016   19:26
Фото - youtube.com

Спортивний оглядач і коментатор Олексій Андронов, який спеціалізується на чемпіонатах Росії, Німеччини і Англії, зробив прогноз на матч "Кельн" – "Хоффенхайм" в 1/16 фіналу Кубка Німеччини сезону 2016/2017. Гра відбудеться в середу ввечері на стадіоні "Рейн-Енергі" в Кельні. Наш експерт припускає, що в майбутньому матчі гості не поступляться в основний час.

Думаю, що по матчах вівторка ми побачили, що Кубок Німеччини непростий турнір навіть для клубів Бундесліги, коли вони грають з маленькими клубами. Але тут два клуби Бундесліги. Не знаю, з якого дива "Кельн" йде таким явним фаворитом у зустрічі з "Хоффенхаймом". Так, команда дуже добре стартувала, вона визріває не перший рік, Петер Штегер дуже хорошу роботу веде. Він підняв команду з 2-ї Бундесліги, закріпив в головній лізі Німеччини. А зараз "Кельн" вже є претендентом на єврокубкові місця.

Проте все ж мені здається, що перевага "Кельна" над "Хоффенхаймом" не така вже й велика, як його підносять букмекери. З огляду на, що це кубкова зустріч, а гравці "Кельна" підсвідомо більше думають про чемпіонат. "Хоффенхайм" – команда відчайдушна. І, на мій погляд, вона здатна не програти в основний час. На це і ставлю.

Ставка матча
Кубок Германии26.10.16 21:45
Кёльн - Хоффенхайм Зинсхайм
Победа Хоффенхайм Зинсхайм или Ничья
Коэффициент: 1.75

Популярные новости