"Баєр" і "Штутгарт" конкурують за форварда "Кельна" та німецької "молодіжки"

591 02.12 2023   01:49
Фото - Getty Images

Три роки тому "Кельн" натурально пограбували, коли 17-річний Флоріан Віртц за символічні гроші перейшов у леверкузенський "Баєр", де його талант настільки розвинувся, що "фармацевти" сподіваються на новий трансферний рекорд. Тепер, за інформацією Bild, з "Кельна" збирається піти ще один молодий талант – 19-річний форвард німецької молодіжної збірної Джастін Діль, який може зіграти як на вістрі атаки, так і лівого вінгера. Диль, який має ганське коріння, планував піти по стопах Віртца, обравши "Баєр" як новий клуб.

Читайте также: El Chiringiuto: Хаби Алонсо возглавит "Баварию" в следующем сезоне

Влітку Джастін підтвердив, що збирається покинути "Кельн" вільним агентом влітку 2024 року, після чого його перевели до другої команди, що грає в Західній регіонал-лізі, де він забив одинадцять голів і віддав вісім асистів у 17 матчах. При цьому форвард ігнорує будь-які спроби клубного керівництва провести переговори про подовження його контракту, і залишив поза увагою заяву головного тренера "Кельна" Штефана Баумгарта:

– Дванадцять років тому Джастін прийшов у "Кельн", але, тим не менш, він зробив дуже чітку заяву, що більше не хоче працювати з нами наступного року. Виникає питання – чому він не хоче грати в Бундеслізі, у своєму рідному місті, у клубі, де він виріс? Мені здається, він повинен залишитися - у нього хороші стосунки з усіма в команді, і я хочу бачити його в складі - двері для Діля завжди відкриті, – заявив Баумгарт.

Читайте также: Гендир "Байера" отрицает клаусулу в контракте Хаби Алонсо

Але оскільки "Кельну" також потрібні гроші напередодні зимового трансферного вікна – що кумедно, команді потрібен новий нападник – ймовірно, клуб розгляне варіант із трансфером Діля, щоб не відпускати Джастіна вільним агентом (за суму компенсації за підготовку). І в цьому випадку "Баєр" уже готовий поквапитися, оскільки леверкузенцям давно імпонує гра Діля, який стилістично нагадує Жеремі Фрімпонга.

Читайте также: "Манчестер Юнайтед" в ближайшее время хочет подписать Джонатана Та

Однак у "Баєра" раптово з'явився конкурент – "Штутгарт", який у зимове трансферне вікно може позбутися кращого бомбардира команди Сєру Гірассі, також зацікавив Діль. Фінансово, після літніх трансферів, "шваби" здатні поборотися з "фармацевтами" за талановитого нападника.

Читайте также: "Манчестер Юнайтед" включился в гонку за Серу Гирасси

Популярні новини