"РБ Лейпціг" готовий продати Тімо Вернера і позбудеться Анхеліньо

688 19.11 2023   00:58
twitter.com/ChampionsLeague

Для колись грізного форварда Тімо Вернера поточний сезон у "РБ Лейпціг" складається не найкращим чином - лише 13 матчів, у дев'яти з яких 27-річний страйкер виходив на заміну, а в Лізі чемпіонів Вернер зіграв лише півгодини! Річ у тім, що головний тренер команди Марко Розе як першій опції віддає перевагу свіжопідписаним форвардам Бенджаміну Шешку і Лоїсу Опенді. Вихід у цьому випадку – трансфер.

Читайте также: "РБ Лейпциг" намерен продлить аренду Хави Симонса еще на сезон

Однак контракт Вернера з "РБ Лейпциг" діє до 2026 року, тому клуб навряд чи відпустить його з істотним дисконтом, а чекатиме на адекватну пропозицію і ринкову ціну. Тим паче, що є варіанти повернути німецького страйкера не просто до АПЛ, а щонайменше до трьох клубів із Лондона, які прямо зацікавлені в придбанні Тімо. "Кристал Пелас" відчуває дефіцит форвардів і купівля Вернера, в зимове трансферне вікно, виглядає логічною. Головний тренер "Вест Гема" Девід Моєс вважає, що Вернер може замінити італійця Джанлуку Скамакку, а "Фулгем" також шукає форварда на заміну Олександру Мітровічу, який у минулому сезоні забив 15 голів, а влітку пішов до саудівського "Аль-Хіляля".

Читайте также: "Фулхэм" намерен подписать Тимо Вернера

І якщо Тімо Вернера "РБ Лейпциг" готовий продати в січні, то з іспанським лівим захисником Анхеліньо, контракт якого з клубом діє до 2025 року, але жодних передумов на його продовження, ситуація трохи інша. Саксонці віддали примхливого Анхеліньо в річну оренду в "Галатасарай" із зобов'язанням викупу за шість мільйонів євро, якщо іспанський лівий захисник зіграє 20 матчів. Анхеліньо вже зіграв 17 матчів, а потім сів на лаву запасних – і "Галатасарай" дав зрозуміти, що має намір переглянути умови договору в бік зниження ціни.

Читайте также: "РБ Лейпциг" надолго потерял Дани Ольмо из-за травмы

Втім, спортивний директор "РБ Лейпціг" Рувен Шредер відмовився йти на поводу в турецького гранда, сподіваючись на те, що Анхеліньо, який став важливим гравцем "Галатасарая", зрештою повернеться до стартового складу. Якщо ні, то саксонці мають твердий намір позбутися проблемного Анхеліньо наступного літа.

Читайте также: "Лейпциг" продлил контракт со своим нападающим

Популярні новини