"Реал" домовиться з "Боруссією" про трансфер Беллінгема за майже 150 млн євро

676 10.05 2023   19:53
Фото - Getty Images

"Реал" заплатить за півзахисника "Боруссії" Джуда Беллінгема не менше 100 мільйонів євро, інформує Bild.

Хавбек ще офіційно не поінформував директорів німецького клубу Ханс-Йоахіма Ватцке та Себастьяна Келя про бажання перейти до мадридського клубу, але вони чекають, що іспанці незабаром зв'яжуться з ними. "Джмелі" вже не розраховують, що Джуд залишиться в клубі, можливе чемпіонство не змінить ситуацію.

Боси "Борусії" вимагатимуть за трансфер Беллінгема суму близько 150 мільйонів євро. Найбільш реалістичним варіантом є те, що мадридський клуб заплатить близько 100 мільйонів як фіксовану суму.

Крім того, в угоді буде передбачено легкодосяжні бонуси на загальну суму 20 мільйонів євро (наприклад, за ігровий час півзахисника) та важкодосяжні бонуси на ту ж суму. Останні виплати "Борусія" може отримати, якщо "Реал" виграватиме титули, а Беллінгем отримає індивідуальні нагороди, такі як "Золотий м'яч".

Зазначається, що продовження контракту Джуда з дортмундцями так само неможливе, як і його повернення до клубу після підписання контракту з "вершковими". Беллінгем має намір виграти Лігу чемпіонів з "Реалом" і не хоче переходити в оренду.

Читай також: Джуд Беллінгем відмовиться від солідної пропозиції "Борусії" (Д)

Популярні новини