Жоау Канселу: "Я дуже імпульсивна людина. Кажуть, що у мене непростий характер"

425 07.04 2023   11:32
"Баварія"

Захисник "Баварії" Жоау Канселу, який виступає за мюнхенців на правах оренди із "Манчестер Сіті", розповів про свій непростий характер та важке дитинство.

- Це важко пояснити, але я спробую. Я дуже імпульсивна і сентиментальна людина людина. І, швидше за все, мене легко розкусити, тому що я завжди висловлюю те, що відчуваю. Таким людям, як я, не завжди легко в цьому швидкоплинному і невблаганному світі.

- Що можна дізнатися про вас через призму футбольного поля?

- Багато чого. Найголовніше - завжди дотримуватися своїх принципів, навіть якщо є складнощі. Я борець. Життя в Португалії набагато складніше, ніж у Німеччині. Моя мама працювала прибиральницею в трьох різних місцях. І оскільки мінімальна заробітна плата в Португалії дуже низька, їй було важко платити за оренду житла.

Перші 16 років свого життя я жив з сім'єю в будинку бабусі та дідуся, тому що ми не могли дозволити собі власну квартиру. Мій батько був будівельником і працював по шість місяців у Швейцарії, а потім проводив місяць з нами. Він мусив їхати за кордон, щоб прогодувати свою сім'ю. На щастя, зараз він вже пенсіонер. Я добре вчився в школі і завжди захоплювався футболом.

Читай також: Жоау Канселу: "Невимушеність, безмірне щастя Роналдіньо, магія на полі – все це було унікально"
Популярні новини