"РБ Лейпциг" – "Байєр": прогноз Вадима Скічка

3004 08.04 2018   23:50

Вболівальники клубів Бундесліги протестують проти матчів у понеділки, проте цього разу на початок тижня поставили просто шикарний матч. Лейпциг і Леверкузен завзято боряться за місце у єврокубках і мріють про топ-4. Лобова гра – чудова нагода відштовхнути прямого конкурента та взяти курс нагору. Вадим Скічко очікує гри іскор на "Ред Бул Арені".

Команда Ральфа Газенгюттля у повному порядку – навесні "Бики" зіграли вже сім матчів у Бундеслізі та Лізі Європи та не зазнали жодної поразки. Перемога над марсельським "Олімпіком" додала саксонцям позитиву, завдання на потрапляння у ЛЧ ніхто не скасовував, тож гра з "Байєром" – надпринципова. Тим паче, що "Фармацевти" досить зручний суперник для "Биків" – саксонці їм ще не програвали. Вдома з командами з топ-6 Лейпциг теж грає достойно. Наприклад, "Баварія" в середині березня тут поступилася.

Переконаний, господарів влаштує лише перемога, відтак варто забивати і, бажано, неодноразово. Атакувальної спроможності "Биків" на це має вистачити. Тим більше з таким головним бомбардиром і претендентом на поїздку на ЧС у складі збірної Німеччини, як Тімо Вернер. Форвард саксонців цього сезону відзначився одинадцять разів у Бундеслізі, одного разу у Кубку Німеччини та забив сім м’ячів у єврокубках. Цілком імовірно, що Вернер знову зможе записати своє прізвище у протокол за підсумками матчу з "Байєром". Цифри на цю подію є дуже привабливими.

Ставка матча
Чемпионат Германии09.04.18 21:30
РБ Лейпциг - Байер Леверкузен
2,04
Коэффициент: Індивідуальний тотал "РБ Лейпциг" більше 1,5 гола
Источник: РБ
Популярные новости