У боротьбу за Неймара включився "Аль-Хіляль"

915 08.08 2023   23:30
Getty Images

Схоже, транферна сага Неймара потроху набирає обертів. Слідом за інформацією, що бразильський нападник оголосив про свій намір піти з "Парі Сен-Жермен" цього літа,  відреагували не лише в "Барселоні" та "Челсі", також проявив зацікавленість саудівський "Аль-Хіляль". Раніше саудівський клуб, яким володіє інвестиційний фонд (PIF) уряду країни, в рамках програми "Бачення 2030", вже звертався до ПСЖ з приводу Ліонеля Мессі, Кільяна Мбаппе та Марко Верратті, але кожного разу отримував відмову. Тепер перспектива трансферу Неймара з ПСЖ стає дедалі ймовірнішою. За даними Foot Mercato, представники "Аль-Хіляль" мають намір направити делегацію для зустрічі з батьком бразильця з приводу можливого трансферу форварда, який відновився після операції на зв'язках гомілкостопа і має контракт із "Парі Сен-Жермен" ще на чотири роки.

Читайте также: Неймар хочет уйти из "ПСЖ", клуб готов продать бразильца, а "Челси" поддерживает контакты с его окружением

Ба більше, за повідомленням каталонської Sport, є варіант, що видається фантастичним, за якого "Аль-Хіляль" може купити Неймара й одразу ж віддати бразильця на один сезон в оренду "Барселоні", куди так мріє повернутися нападник, однак у "блауграни" немає фінансової можливості здійснити повноцінний трансфер.

Читайте также: Отец Неймара – о возможном расставании его сына с ПСЖ

Ідея "Аль-Хіляля" в цьому випадку полягає у встановленні міцних і далекосяжних партнерських відносин із "Барселоною". Повідомляється, що саудівський клуб уже встановив контакт із футбольним агентом Піні Захаві, щоб він супроводжував тристоронню угоду "Аль-Хіляля", ПСЖ і "Барселони". У рамках якої може бути обумовлено довгострокове комерційне партнерство клубів у різних аспектах і проведення товариських матчів. Подібний варіант – "Аль-Хіляль" фактично фінансує перехід Неймара з ПСЖ до "Барселони" – хоча й видається фантастичним, але все ж таки має більше шансів не реалізацію, аніж прямий трансфер бразильця з Парижа до Каталонії.

Читайте также: Неймар станет игроком "Барселоны" - шейх Мабхут Аль-Марри

Неймар незадоволений і акцією протесту ультрас ПСЖ перед його будинком, і тим, що склад французького клубу може стати слабкішим після відходу Ліонеля Мессі і вельми вірогідного трансферу Кільяна Мбаппе до мадридського "Реалу".

Популярні новини