Чемпіонат Франції 2022/2023. 32-й тур / /
Закінчено
1 : 0

"Монпельє" - "Ренн". Анонс та прогноз матчу

1041

23 квітня 2023 року. 18:05. Монпельє. "Де Ла Моссон"
Чемпіонат Франції. 32-й тур.

Де подивитись: MEGOGO, Volia TV

Травмовані: Сен-Люс, Естів, Макуана - Трюффе, Шека, Ассіньон, Тер’є

"Монпельє" - "Ренн": букмекерські коефіцієнти

"Ренн", який продовжує боротьбу за місце в єврокубках, приїде в 32-му турі чемпіонату Франції в гості до "Монпельє". Господарі останнім часом втратили переможну ходу, яка була в команди після призначення нового тренера, але все ще мають запас міцності у вісім очок над зоною вильоту. "Ренн" поступається всього двома очками "Ліллю", що займає п’яти сходинку. Вона дозволить стартувати команді Женезіо в Лізі конференцій.

"Монпельє"

Здається медовий місяць Дер Закаряна у "Монпельє" добіг свого кінця. Сім матчів без поразок протрималися "паладини" під керівництвом нового тренера. При цьому з них були виграні п’ять, а обидві нічиї прийшлися на протистояння з командами, що ведуть боротьбу за потрапляння до Ліни чемпіонів – "Лансом" та "Марселем". Але квітень поки складається для "Монпельє" невдало. Жодного очка в двох матчах здобути не вдалося.

Спочатку була домашня поразка від фіналісту кубку Франції "Тулузи". Елле Ваї, який останнім часом є головною ударною силою команди в атаці, забив лише гол престижу наприкінці матчу – 1:2. На виїзді в "Лілля" спочатку здавалося, що "Монпельє" повернеться на шлях перемог чи принаймні зможе здобути одне очко – гол Сілла в першому таймі налаштовував на позитив. Але все зійшло нанівець всього за дві хвилин в другому таймі. Один з найкращих бомбардирів чемпіонату Девід зрівняв рахунок, а Кабелла дуже швидко вивів "догів" вперед – 1:2. Тож на разі у "Монпельє" три матчі без перемог і дві поспіль поразки.

Проте особливого приводу для хвилювання все одно немає. Вдома до поразки від "Тулузи" була серія з чотирьох матчів без програшів. Ба більше три поєдинки завершилися перемогами з загальною різницею 10:1. Тому у підопічних Дер Закаряна є надія, що їхня серія невдач не буде тривати довго і принаймні другого розгрому від "Ренну" (0:3), як це було в першому колі, вдасться уникнути.

Читай також: Чемпіонат Франції. "Лілль" - "Монпельє" 2:1. Відеоогляд матчу

Читай також: Чемпіонат Франції. "Ренн" - "Реймс" 3:0. Відеоогляд матчу

"Ренн"

Результати "Ренна" в 2023 році є дуже нестабільними. Тож ніхто не здивується, якщо команда, що двічі всуху обіграла ПСЖ в цій кампанії, врешті залишиться поза межами зони єврокубків. Така ситуація цілком реальна і за те, що команда Женезіо зберігає шанси принаймні на потрапляння до Ліги конференцій, вона має дякувати не стільки своїм звитягам, скільки нестабільності головного конкурента – "Лілля". Два очки між командами означають, що підсумок боротьби може бути яким завгодно і все вирішуватиметься в окремих матчах. Позаду в трьох очках від "Ренна" йде ще й "Ліон", який теж сподівається на фінішний спурт. Йому підопічні Женезіо програли в минулому виїзному матчі 1:3.

Втім в минулі вихідні "Ренн" зумів підняти настрій власним вболівальникам, нокаутувавши потужний в цьому сезоні "Реймс". Дубль Жеремі Доку в першому таймі став запорукою того успіху - 3:0. Ця перемога перервала серію з двох поразок, яка була у "Ренна" в квітні. Окрім "Ліона" "червоно-чорні" поступилися ще й "Лансу" 0:1. Загалом в останніх восьми матчах "Ренна" спостерігається цікава тенденція – в семи з них лише одна команда забивала. Це різко контрастує з тим, що було у команди Женезіо протягом решти сезону, коли вона і сама забивала і суперникам це регулярно дозволяла.  Зараз же чотири останні перемоги команди були сухими.

В гостях поразка від "Ліона" перервала серію "Ренна" з трьох матчів без програшів. При тому сім очок були набрані знов таки без пропущених м’ячів після перемог над "Нантом" та ПСЖ і нульової нічиєї з "Осером". Загалом же протягом сезону "Ренн" не почувається впевнено на виїзді, маючи вже п’ять поразок в другій частині сезону.

"Монпельє" - "Ренн": орієнтовні склади

Саваньє та Хазрі отримали невеличкі пошкодження, але очікується, що будуть здатні грати проти "Ренна". Сен-Люс, Естів та Макуана точно не допоможуть господарям. Трюффе, Шека, Ассіньон та Тер’є перебувають у лазареті гостей.

{{widget:lineup:20587}}

"Монпельє" - "Ренн": прогноз автора

"Ренн" останнім часом значно додав у грі в захисті і в цьому матчі я очікую, що їм вдасться набрати всі три очки на виїзді у "Монпельє". Господарі втратили свою найкращу форму і не мають тієї мотивації, яка в них була, коли зона вильоту була поблизу.

Ставка матчу
Монпельє
Ренн
18:05
Чемпіонат Франції - 23 квітня 2023
. Ставка з бонусом 4 500 грн
Перемога Ренн
.
Перемога Ренн
2.29

Прогнози

Всі прогнози