Юнацька ліга УЄФА. "Мілан" - "Рух" 1:0. Поступилися, але все одно - молодці

715 28.02 2023   17:52
Офіційний сайт УАФ

28 лютого 2023 року. Мілан. Centro Sportivo Peppino Vismara
1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА

"Мілан" U-19 (Мілан, Італія) - "Рух" U-19 (Львів, Україна) 1:0

Гол: Дзеролі, 85

"Мілан": Нава, Бакуне, Коубіс, Сіміч, Боццолан, Фольо, Стальмах, Дзеролі, Траоре (Алезі, 90+2), Лонгі (Куенка, 62), Ель-Хілалі (Бартезагі, 90+4)

"Рух": Герета, Кітела, Слюбик, Холод, Роман, Сапуга (Квас, 87), Підгурський, Столярчук, Русяк, Добрянський (Касарда, 82), Панченко (Боцьків, 76)

Попередження: Бакуне, 28, Фольо, 55 - Роман, 8, Русяк, 39, Слюбик, 66

Молодь "Руха", очолювана обдарованим Віталієм Пономарьовим, подарувала нам казку. Мабуть, ніхто не очікував, що львів'яни, дебютанти Юнацької ліги УЕФА, зможуть дійти аж до 1/8 фіналу, зумівши, в тому числі, вибити однолітків з "Інтера". Друге випробування італійцями "жовто-чорні" не пройшли. Хоча були дуже близькі до чергової серії пенальті. Якихось п'яти хвилин не вистачило...

Утім, ми маємо подякувати львівській молоді за цей євросезон. І в тому числі - за останній матч з "Міланом". Згоден, не виграли. Згоден, не забили. Також згоден, що не протрималися до фінального свистка. Але команда билася, грала від душі та серця, не злякалася грізного та іменитого суперника. І навіть забила в першому таймі. На жаль, арбітр гол відмінив, зафіксувавши офсайд у Русяка, який перебував перед голкіпером, коли пробивав Добрянський...

Рівна загалом гра мала перейти до "лотереї". І це, мабуть, було б справедливо, якби не Бакуне та Дзеролі: перший зробив подачу, інший її замкнув. Уже в компенсований час італійці могли подвоїти рахунок, та Ель-Хілалі не реалізував вихід один на один, після чого був замінений. 

Ще раз аплодуємо "Руху". Чудовий євросезон, а досвід який! Віримо, що продовження неодмінно буде, бо у львів'ян - дуже талановита молодь, на яку вже поклали око деякі клуби. І не лише вітчизняні.

Популярные новости