ФФУ: схема старту для представників України в Юнацькій лізі УЕФА

1557 22.06 2018   20:15

Стала відома схема старту для представників України в Юнацькій лізі УЕФА, інформує прес-служба ФФУ. За підсумками чемпіонату України серед команд U-19 право виступати в Юнацькій лізі УЄФА сезону-2018/2019 здобуло київське "Динамо".

Гратимуть там і юніори "Шахтаря" (як резервісти клубу, що потрапив до групового турніру Ліги чемпіонів). Імена своїх суперників "гірники" дізнаються 30 серпня, коли в Монако відбудеться жеребкування Ліги чемпіонів УЄФА. А перший тур заплановано на 18-19 вересня. Тоді ж розпочне свій виступ в Юнацькій лізі УЄФА й "Динамо", якщо головна команда клубу подолає два кваліфікаційні етапи та проб'ється до основної сітки головного єврокубку.

Якщо ж ні, то команда "Динамо" (U-19) отримає перепустку до паралельного шляху в Юнацькій лізі УЄФА - для чемпіонів своїх країн у відповідній віковій категорії, які змагаються в матчах на виліт. До речі, так було й минулого сезону. Жеребкування перших двох раундів у цій гілці турніру відбудеться 4 вересня, поєдинки плей-офф стартового етапу - 3-го та 24 жовтня.

Читайте также: Состоялась жеребьевка второго квалификационного раунда Лиги Европы
Популярные новости