Серхіо Агуеро: "Нам пощастило, що Дієго та Лео - аргентинці"

667 22.12 2022   14:52
Фото - Getty Images

Колишній форвард збірної Аргентини Серхіо Агуеро вважає Ліонеля Мессі кращим гравцем, ніж Кріштіану Роналду.

- Багато було сказано про суперництво Мессі та Роналду. Після перемоги на ЧС можуть бути сумніви, що Ліонель - найкращий у своєму поколінні?

- Я не думаю, що є сумніви. Для мене не було жодних сумнівів й до чемпіонату світу.

Кріштіану зробив надзвичайну кар’єру і є дуже успішним спортсменом. Але Лео однозначно був та залишається найкращим.

- 7 "Золотих м’ячів", блискуча клубна кар’єра, а тепер медаль переможця чемпіонату світу. Чи можемо ми тепер сказати, що Лео — найкращий гравець всіх часів? Важко обрати, адже були Дієго та Пеле?

- Повертаємося до порівнянь, які я ненавиджу. Я наполягаю на тому, щоб кожен представляв свій час. Дієго та Лео є абсолютними кумирами в моїй країні, і вони в серцях кожного. І нам пощастило, що обидва вони - аргентинці. Це привілей, - сказав Агуеро.

Такі гравці, як Лео, з’являються час від часу. Сподіваюся, через кілька років з’явиться інший із такими характеристиками. Як з’явився Лео після Марадони.

Тим часом у нас є багато молодих гравців, які мають переможний менталітет, характер і здатність продовжувати змагатися на найвищому рівні.

Подивіться, що відбувалося під час ЧС-2022. Енцо Фернандес, Хуліан Альварес, Лісандро Мартінес та Мак Аллістер на початку турніру не були гравцями стартового складу, але в підсумку стали такими та показали чудову продуктивність.

В Аргентини є сьогодення і є майбутнє, - сказав Агуеро

Читай також: Легенда аргентинського футболу порівняв Марадону та Мессі
Популярні новини