Дідьє Дешам: "Не бачу сенсу порівнювати завтрашній матч із грою проти Аргентини у 2018-му році"

901 17.12 2022   12:59
Getty Images

Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам висловився про майбутній фінальний матч ЧС-2022, у якому французи зустрінуться з національною командою Аргентини.

"Сім аргентинських гравців із сьогоднішнього складу були присутні у 2018 році. Це справді не одна й та сама команда. Я не порівнюватиму — у цьому немає сенсу. То був матч 1/8 фіналу. Зараз є шість зіграних матчів із різними гравцями, з різними схемами – це нам на користь. У нас є три спостерігачі, які дивилися усі матчі. Це дозволяє нам мати дуже точну інформацію.

Завтра Аргентина може зробити щось інше, але ми також. Марокканці після перерви почали грати у п'ятьох захисників. Раніше вони цього не робили. Потрібно бути готовим до різних ситуацій.

Збірна Франції — це найпрекрасніше, що колись траплялося зі мною. Ще як із гравцем. І я маю честь знати це як тренер. Це пристрасть, дуже високий рівень. Мені дуже добре, я дуже щасливий у цій ролі. Найважливішим завжди був не я, а збірна Франції. Вона понад усе, я до її послуг, і досі тут для завтрашньої гри. Але не це для мене найголовніше. У мене в голові лише завтрашній матч", – цитує Дешама RMC Sport.

Нагадаємо, фінал ЧС-2022 відбудеться завтра, 18 грудня, початок – о 17:00.

У матчі 1/8 фіналу ЧС-2018 збірна Франції обіграла команду Аргентини з рахунком 4:3.

Читайте также: Дидье Дешам: "Четыре года назад я ждал Месси на другой позиции"

Популярні новини