Тотті: "Мессі та Марадона — це інопланетні гравці"

644 16.12 2022   23:11
Getty Images

Кріштіану Роналду цього сезону опинився у складній ситуації. Спочатку він змушений був піти з "Манчестер Юнайтед", а потім його вирішили зробити запасним у збірній Португалії. Багато хто критикує Роналду, але Франческо Тотті заступається за 37-річного нападаючого і бачить багато спільного з його кар'єрою.

У своєму останньому сезоні в "Ромі" Тотті майже не працював під керівництвом Лучано Спаллетті, і це було дуже важко для легендарного півзахисника. Він був змушений попрощатися з "Ромою", нехай навіть це сталося гарно, а не так, як у Роналду, який змушений був піти практично не попрощавшись.

"Зі сторони легко судити, але лише головні герої знають, що сталося насправді. Йдеться про одного з найкращих гравців в історії, і він заслуговує на повагу. Я бачу подібність до того, що відбувалося в моїй кар'єрі, це було складно пережити", — сказав Тотті в інтерв'ю BepiTV.

Колишній півзахисник, який виграв чемпіонат світу 2006 року з Італією, також поділився своїми думками про Мессі.

"Мессі та Марадона — це інопланетні гравці. Марадона – це і є футбол. Мессі – найкращий гравець після Марадони. Важко підібрати правильні слова, щоб описати їх, тому що вони особливі, вони поза системою. Це вірно і для Роналду, який також став одним з найкращих гравців в історії футболу".

Читай також: Кларенс Зеєдорф: "Я хочу фінал, де Мессі та Мбаппе заб'ють по голу"

Популярні новини