Марокко - Іспанія: прогноз на нічию в першому таймі

1385 06.12 2022   08:47

У вівторок, 6 грудня, на чемпіонаті світу у Катарі відбудуться заключні матчі першої стадії плей-офф. У першому, що розпочнеться о 17:00 за київським часом, зустрінуться збірні Марокко та Іспанії. Фаворитом у цьому поєдинку є європейська команда, але віддавати їй пальму першості відразу і категорично я б остерігся. Он, у грі Японії та Хорватії теж все ставили на "Клітчастих", а вони з величезними траблами пройшли далі завдяки майстерності воротаря Ліваковича... Не треба забувати, що марокканці на поточному ЧС пропустили поки що всього один м'яч, причому не від бельгійців і не від тих же хорватів, з якими були в групі, а від скромних канадців. Та й той гол виявився взяттям власних воріт за авторством захисника збірної Марокко Найєфа Агерда. У Бельгії африканська команда виграла 2:0.

Іспанці ж почали мундіаль дуже жвавенько, за руки та ноги винісши з поля збірну Коста-Ріки (7:0). Потім все було гірше - нічия з Німеччиною і поразка від японців, яка мало не поставила під загрозу прохід Фурії Рохи в плей-офф. Добре, що в паралельному матчі німці не стали падати зовсім нижче плінтуса і не дали обіграти себе костариканцям. Втім, є підозра, що в такому разі Іспанія знайшла б у собі сили, як мінімум, зрівняти рахунок у своєму матчі. Але це всі справи минулих днів, а на що ж ставити в її поєдинку з Марокко? Думаю, на нас чекає досить закрита гра. Розуміючи, що іспанці мають підбір відмінних виконавців в атаці, Джон Хердман напевно постарається скувати їх по руках та ногах. Ризикну припустити, що перший тайм не виявить переможця, тобто в ньому буде зафіксовано нічию. Також можна спробувати взяти загальний тотал матчу менше ніж 2.5.

Ці збірні, до речі, зустрічалися чотири роки тому на ЧС-2018 у групі В. Тоді все закінчилося нічиєю 2:2, яка повністю влаштувала іспанців: вони стали першими, а Марокко виявилася останньою з одним-єдиним, набраним якраз у цій грі, очком. Але найцікавіше, що обидва тайми закінчилися саме внічию, з однаковим рахунком 1:1. Чому б історії не повторитись?

Ставка матча
Марокко
Испания
17:00
Чемпионат мира-2022 - 06 декабря 2022
. Ставка с бонусом null
Ничья в первом тайме - Да
.
Ничья в первом тайме - Да
2.10
 
Популярні новини