Роберто Мартінес: "Якщо Лукаку відновиться до 1 грудня – включимо його до складу збірної"

495 08.11 2022   22:51
Фото - Getty Images

Головний тренер збірної Бельгії Роберто Мартінес розповів L'Equipe, що рішення щодо форварда "Інтера" Ромелу Лукаку буде прийнято до четверга – і якщо Лукаку зможе відновитися після рецидиву травми стегна до 1 грудня, то буде включено до заявки "червоних дияволів" на чемпіонат світу у Катар, повідомляє football-italia.net:

– На даний момент Ромелу не може грати і його відновлення контролює наш медичний персонал. Цього тижня, у четвер, ми оголосимо список із 26 футболістів, і якщо Лукаку встигне відновитися і зможе взяти участь в одному із трьох матчів групового етапу – він явно потрібен нашій команді. Перефразовуючи, якщо Ромелу зможе повернутись на поле 1 грудня – він буде у заявці. Якщо лікарі скажуть, що це виключено – Ромелу не зіграє у Катарі, – резюмував Мартінес.

Читайте также: Кевін де Брюйне натякнув, що майбутній чемпіонат світу може стати для нього останнім

Орендований "Інтером" у "Челсі" 29-річний Лукаку майже не грав цього сезону через травму стегна, від якої він щосили намагався оговтатися. А коли повернувся після двомісячної перерви, одразу відзначився забитим м'ячем – після чого у нього стався рецидив. У складі збірної Бельгії на рахунку Лукаку – 68 голів у 102 матчах, проте страйкер пропустив більшу частину ігор Ліги націй цього літа через травму, а 29 серпня ще й отримав ушкодження стегна на тренуванні "Інтера". Суперниками бельгійців на груповому етапі чемпіонату світу стануть збірні Канади, Марокко та Хорватії.

Читайте также: Відеогра FIFA 23 спрогнозувала переможця ЧС-2022

Источник: football-italia.net
Популярні новини