Вболівальники Уельсу: "Україна була б зайвою у Катарі, вона би зіпсувала футбольне свято"

1957 06.06 2022   05:00
Фото - Getty Images

Валлійці в захваті від виходу на чемпіонат світу та масово опубліковують фото зі стадіону або з пабів. Вони пишаються своєю командою, яка "змогла впоратися з тиском" та обіграла Україну. Також варто зазначити, що валлійці загалом визнають, що грали гірше, що багато факторів зіграли на користь Уельсу (погода, гра на своєму полі, об'єктивні труднощі України). Також дехто вважає, що арбітр справді допоміг Уельсу, але вони не вважають, що це відіграло ключову роль у перемозі.

Також є група валлійців, які вважають, що Україна була б зайвою на чемпіонаті світу, тому весь футбольний світ, а особливо ФІФА та УЄФА, зітхнув із полегшенням, адже "ніяка політика не завадить нікому насолодитися футбольним святом".

Eckley: Чемпіонат світу, ось і ми! Золоте покоління валлійського футболу зуміло здійснити нашу мрію. Якщо не помиляюся, то 64 роки ми не могли потрапити туди. Скільки людей з тих, що нині живуть, встигли застати той момент? Це просто неймовірно, що ми їдемо до Катару.

Gautam: Усі вже думали, що Україна вирушить на чемпіонат світу, але ми довели, що в Уельсі живуть люди з неймовірним характером. Ми вистояли, незважаючи ні на що. У черговий раз довели, що Уельс – це неймовірна країна, яка може протистояти всьому світу.

Kersten: Жаль Україну, але це футбол. Тут не завжди перемагає той, хто більше бив по воротах або навіть краще грав. Якщо бути об'єктивним, то за кількістю моментів Україна попереду, але вони можуть лише звинувачувати себе в тому, що не змогли їх реалізувати. А нам треба радіти, але не забувати, що з такою грою на чемпіонаті світу ми навіть з групи не вийдемо.

Medwen: Для України головна битва ще попереду. Точніше, вона відбувається зараз на їхній землі. А футбол – це просто розвага. Нехай українці не засмучуються, Уельс із такою грою мав програвати, але іноді й нам щастить. Сьогодні просто був наш день.

Читайте также: Леонид Буряк: "Украине не хватило 5-10 минут, чтобы додавить сборную Уэльса"

Lowry: Я відразу сказав, що Україна випадково обіграла Шотландію, але навряд чи їм вдасться це повторити в матчі з нами. Уельс зробив правильні висновки і зумів нейтралізувати найнебезпечніших гравців України. Так, нам сьогодні теж трохи пощастило, але в цілому по грі ми заслужили на перемогу.

Gilman: Я плачу від щастя! Начхати на Україну, на весь світ, на всіх, хто був проти нас. Моя мрія збулася, ми їдемо на чемпіонат світу вперше за все моє життя! Зараз я просто хочу порадіти за себе і свою країну, а вся ця брехня про те, як українцям допоможе вихід на чемпіонат світу, вже набридла.

Heal: Гарет Бейл заслуговує зіграти на чемпіонаті світу. Це найвеличніший гравець Уельсу за всю його історію. Було б жахливо, якби він ніколи не поїхав на такий престижний турнір. І як символічно, що саме він вивів Уельс на чемпіонат світу. Катаре, чекай, ми скоро приїдемо!

Tindall: Хенессі провів ідеальний матч! Усі хвалять Бейла та тренерський штаб, але якби не наш неймовірний воротар, то ми могли б розгромно програти Україні. Хенессі – це саме та людина, яка допомогла нам потрапити на чемпіонат світу. Він заслужив пам'ятник біля стадіону.

Ekkelen: Це неймовірно. Ми провели один із найгірших матчів відбору. Ми могли програти і знову пролетіти повз чемпіонат світу, але сьогодні все було за нас. Напевно, настав час потрапити на турнір, інакше я це пояснити не можу.

Deacy: Це не було красиво, це не було ефектно. Насправді, це було швидше випадково, починаючи від автоголу Ярмоленка, і закінчуючи роботою арбітрів, які могли б бути більш суворими до нас. Але все це ми забудемо вже завтра, а до історії увійде, що ми потрапили на чемпіонат світу. Це і є єдине, що важливе після гри.

Auld: Ми перемогли країну, зруйновану війною. Двоякі відчуття після матчу. Особливо якщо подивитися на те, як грали українці та як грали ми. Зараз я не можу радіти, на душі якесь спустошення. Наче я вкрав у маленької дитини цукерку. Я розумію, що не винен, що Україна опинилася у такій ситуації, але не розумію, чому ми зіграли так слабо проти країни, футболісти якої півроку лише тренуються?

Читайте также: Денисов: "1000% пенальті не був призначений. І це той самий випадок, коли вирішує не система ВАР, а вирішує інша система"

Gerberth: Українці грали краще, вони заслужили потрапити на чемпіонат світу, але сьогодні все було проти них. Напевно, так буде найкраще для всіх. Українцям треба думати, як звільнити країну та закінчити війну, а не про футбол. Але побажаю їм потрапити на наступний чемпіонат світу, якщо ми знову не будемо суперниками.

Foulkes: Ніколи не думав, що доживу до того, як побачу Уельс на чемпіонаті світу. 50 років я чекав на цей момент. Мені завжди казали, що я живу мріями, але ця мрія збулася! Україні дякую за гру, але у вас просто не було шансів обіграти такий Уельс.

Rayer: Ми плачемо всією сім'єю. Маленький, але гордий Уельс поїде до чемпіонату світу. Ніхто не вірив у нашу збірну, в нашу країну, але ми перемогли, попри всі прогнози. Гра забудеться, а результат назавжди залишиться в історії. Вперед, дракони, Катар чекає на нас.

Humphreys: Наразі всі наші суперники по групі зітхнули з полегшенням. Думаю, в глибині душі всі хотіли поразки Україні, але боялися сказати про це вголос. І не тому, що вони проти цієї країни, а тому, що там, де Україна – там політика. Нехай навіть це не їхня вина.

Churchill: Не хочу порушувати цю тему зараз, але я радий, що ми обіграли саме Україну та саме зараз. Мене дуже обурювала вся ця писанина журналістів та політиків про те, що українці мають отримати місце на чемпіонаті світу. Багато хто готовий був наплювати на Уельс та його мешканців, щоб догодити Україні. Це жахливо, і я радий, що ми змогли поставити всіх на місце.

Kennard: Зараз, мабуть, лише у двох країнах радіють перемозі Уельсу. А решта дивляться на Уельс і думають про те, чому нам так пощастило потрапити на чемпіонат світу. І начебто мені повинно бути все одно, але на тлі цього всього прикро, що Україна справді грала краще, тому будь-яка критика на нашу адресу буде справедливою.

Midge: Україні удачі на війні, Уельсу удачі у футболі Так буде найкраще для всіх зараз. А після перемоги над Росією буду радий, якщо ми ще раз зіграємо з Україною.

Dearsley: Я боявся неадекватного суддівства, але сьогодні, навпаки, арбітр навіть трохи допоміг нам. Чомусь навіть подумав, що УЄФА міг так помститися Україні за те, що через війну вони втратили головного спонсора. Хоча, думаю, що це дурість і просто збіг.

Eirian: До початку матчу я був упевнений, що Україну всіма можливими способами будуть тягнути на чемпіонат світу. Навіть не сумнівався у цьому на тлі всього того, що пишуть у ЗМІ, що кажуть політики. Але під час матчу зрозумів, що все з точністю навпаки. Україна була б зайвою на чемпіонаті світу, вона би зіпсувала футбольне свято. Не в тому плані, що вони зробили щось погане. Просто всіх уже втомила війна, а також інфляція, дефіцит продуктів, зростання цін на бензин. І якби Україна вийшла на чемпіонат світу, то не було б відчуття свята, усім було б шкода українців, вся увага була б спрямована на них. Тепер ми побачимо на чемпіонаті світу просто футбол. А українцям удачі у їхній боротьбі за свою землю.

Популярные новости