Олександр Петраков: "Гравці функціонально не тримають цю схему"

21240 01.09 2021   19:45
Фото - УАФ

Після матчу між збірними Казахстану та України свій коментар каналу "Футбол 1" дав в.о. головного тренера збірної України Олександр Петраков.

-Навіть не знаю, що казати. 90+3 забиваємо, вже радуюсь, а потім одна подача і гол. Люди грають у Лізі чемпіонів и такі помилки допускають… На юнацькому рівні, вибачаюсь, таких помилок не допускають!

- Що це може бути?

- Зараз не можу вам відповісти. Він голову опустив, сам дуже засмучений. Я ж не можу вийти, та забити за них. Виходять один на один та не можуть реалізувати такі моменти.

- Якою була якість гри?

- Добре грали перших 25-27 хвилин. Потім трохи втомилися, потім знову стали грати. Гравці функціонально не тримають цю схему. Можна так сказати.

- Команда додала лише, коли пропустила м’яч. З чим це можна пов’язувати?

- Розумієте, це футбол. Тому на нього і ходять люди. Бачите, як буває…

- У цьому "фіналі" нічия. Що цей результат означає?

- Ми будемо грати до останнього. Будем дивитись результати… Треба грати… Всі хлопці засмучені. Зараз сидять, не хотіли навіть виходити. Зараз треба зробити відновлення, лід, розтяжка, пробіжка, а вони навіть встати не можуть. Ще й поле штучне, на ньому важко грати. У всіх ноги сіли. Зараз летіти п’ять з половиною годин, а далі Франція. Будемо грати до останнього.

Читайте также: Казахстан - Украина: прямая трансляция пресс-конференции Александра Петракова

Популярные новости