Мирон Маркевич: "З роботою в УАФ час закінчувати, хочу побажати успіхів Реброву"

2319 07.08 2021   11:29
Михаил Козелко, Footboom

Голова Комітету збірних команд України Мирон Маркевич розповів про плани на майбутнє.

- Я вважаю, що вірою і правдою служив українському футболу п'ять років, займаючи цю посаду в УАФ. За цей час національна збірна України завоювала право виступати у фінальній частині чемпіонату Європи, де фінішувала у вісімці кращих, молодіжна збірна стала чемпіоном світу, успіхів досягали і збірні інших вікових груп. Також важливо, що в рядах збірних прогресували молоді футболісти, які зараз на увазі навіть в іменитих зарубіжних клубах. Я вдячний всім, хто всі ці роки підтримував мене.

Однак після закінчення чемпіонату Європи мене все частіше переслідувала думка, що я ще не сказав свого останнього слова, як тренер. Тому і вирішив, що з роботою функціонера час закінчувати. Користуючись нагодою, хочу побажати Сергію Реброву, якого 9 серпня призначать новим головним тренером збірної України, успіхів. Він на мою підтримку завжди може розраховувати, - зазначив Мирон Маркевич.

Читайте также: Віктор Вацко: "У Маркевича колосальний досвід роботи, в тому числі в збірній України, а у Реброва - контракт"
Источник: meta-ratings.com.ua
Популярные новости