Роберто Моралес: "Для мене "Атлетіко" фаворит Суперкубка"

5190 15.08 2018   14:24
Автор: Андрей Диев

Ведучий програми "Європейський WEEKEND" на каналі "Футбол 1" поділився очікуванням від матчу за Суперкубок УЄФА.

- Які очікування від матчу за Суперкубок УЄФА "Реал" - "Атлетіко"?

- Має бути хороший матч, тому що "Атлетіко" в прекрасній формі. Вважаю, що їхній тонус кращій, ніж у "Реала". Але "вершкові" у міжсезонні дали можливість футболістам, які не є основними, зіграти в основі, тому це велика перевага. У "Реала" є футболісти, які можуть себе проявити. З одного боку, хочеться поставити на прагматизм "Атлетіко". З іншого, я дивився товариські матчі "вершкових", і побачив хороший рівень гри. Для мене, все ж таки, фаворит матчу - "Атлетіко".

- Що можуть протиставити "індіанці" чинному володарю ЛЧ?

- У них є інтенсивність, вміння перекривати фланги, хороші захист та атака. У "Атлетіко" є Грізманн та інші сильні футболісти. Але Антуан - абсолютно ключова фігура в атаці.

- Як буде виглядати "Реал" без Роналду?

- Ніхто цього не знає. Лабораторний дослід буде проведено, можливо, в цьому матчі або на старті чемпіонату. Тут не тільки Роналду змінився. На його місце можна поставити Бейла. Нарешті Бейл дочекався, коли фланг звільниться. Інше питання, що потрібно все інше поєднувати. Кріштіану Роналду сам по собі людина закрита, тому, він не той, хто веде за собою. Він не є лідером в природі. Але до будь-якого футболіста такого космічного рівня люди тягнуться.

Читайте также: "Реал" - "Атлетіко": відеопрогноз Роберто Моралеса

- Які очікування від трансферу Лемара?

- Він має прижитися в новій команді. Єдине питання - наскільки він готовий переносити ці навантаження. За манерою гри та всім іншим він підходить. Є такий футболіст Янник Карраско, він зараз у Китаї, який не зміг адаптуватися до страшних навантажень в "Атлетіко". Тому питання лише в цьому.

Пряма трансляція матчу за Суперкубок УЄФА "Реал" - "Атлетіко" 22:00 на каналі "Футбол 1". Коментатор матчу Андрій Столярчук.

Популярные новости