"Реал" – "Манчестер Юнайтед": прогноз Олександра Шуфрича

2519 08.08 2017   19:03

Відомий український футбольний функціонер "Говерли" Олександр Шуфрич склав прогноз на матч за Суперкубок УЄФА між "Реалом" і "Манчестер Юнайтед". Наш експерт вважає, що трофей дістанеться підопічним Жозе Моурінью.

"Розпочнемо й Євросезон. Так, для українського вболівальника він розпочався під час матчів відбору, але цю історію залишимо для залякування дітей. Тепер же розпочинається казка. Адже матч "Манчестер Юнайтед" – "Реал Мадрид" дарує нам занадто багато варіантів протистоянь. Моурінью – "Реал", Роналду – МЮ. Уже цього достатньо щоби підігріти інтерес до поєдинку.

Аналізуючи матч, можна передбачити обмін голами. Моурінью у своєму стилі буде грати прагматично від оборони, але мадридці це вже бачили у фіналі Ліги чемпіонів проти "Ювентуса". Лукаку, Погба та молодь МЮ також мінімум на гол мають напрацювати.

Взагалі я думаю що кубок візьмуть манкуніанці, адже їм він потрібніший. Психологічно вони його прагнутимуть сильніше, та й португальський тренер любить колекціонувати трофеї будь-якого ґатунку. Тому поставлю ще на індивідуальний тотал МЮ більше 1.5. Адже, щоб обіграти "Реал", одного голу може не вистачити", - приводить слова Шуфрича РБ.

Ставка матчу
Суперкубок УЕФА 08.08.17 21:45
Реал Мадрид - Манчестер Юнайтед
Ставка: "Манчестер Юнайтед" здобуде трофей
Коефіцієнт: 2.28
Популярные новости